Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull Bluetooth-högtalare med powerbank-funktion

Andersson BTX-7000

  Art.nr: 1002400
  • Upp till 10 timmars speltid med effekt på 80 Watt
  • 6 högtalarelement ger kraftfullt ljud i båda riktningarna
  • IPX5-certifierad för vattentålighet
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Frekvensomfång på 20 - 20.000 Hz

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med fokus på att leverera kraftfullt 2.1-ljud har BTX-7000 6 separata högtalarelement för optimal spridning integrerat i ett stilfullt yttre som är lätt att bära med sig med utmärkt batteritid på upp till hela 10 timmar av kraftfull underhållning. Anslut exempelvis din smartphone trådlöst genom Bluetooth eller med AUX-kabel och ladda den samtidigt genom USB-utgången för mer musik under längre stunder.

Utmärkt driftstid med kraftfull ljudåtergivning

Om du inte har högtalaren ansluten till strömkälla med de medföljande kabeln har du möjlighet att få uppspelning i upp till 10 timmar på en laddning med full rörelsefrihet och laddningsindikatorn på sidan visar tydligt i fyra steg hur mycket ström som kan finnas kvar. De 6 separata högtalarna fördelat i vardera riktning bidrar till ett effektivt 2.1-ljud där 2 x 4"-högtalare ger en slående basgång samtidigt som 4 x 3" även delvis hjälper till men ger grym återgivning av diskant för en grym klarhet i alla riktningar. Slipp tänka på vad som är fram och bak och behåll din fokus på ett grymt ljud och stämningen som medföljer.

Snygg och praktisk design med smidiga funktioner

Med flera högtalarelement placerade på vardera sida uppnås en utmärkt ljudåtergivning med en härlig spridning på ljudet i hela din omgivning. I stilfull design med trivsamma linjer samt praktiskt och gummerat bärhandtag tar du gärna och enkelt med dig din högtalare vart du än går. På sidan av högtalaren har du lättöverskådliga kontroller där du tillåts växla mellan förinställda equaliser-lägen, byta ljudspår, justera volymen och starta samt stoppa musiken.

Ansluter du till BTX-7000 trådlöst genom Bluetooth kan du även styra alla dessa funktioner direkt från ljudkällan som även kan vara upp till 10 meter ifrån högtalaren om du exempelvis anslutit med din Android- eller iOS-smartphone.

IPX5-certifierad med skyddade anslutningar

Motsatt sida till kontrollerna finns en gummitätning som lätt lossas i de lägen du behöver komma åt de väderskyddade anslutningarna. Här ansluter du ström för laddning, mikrofon eller ljudkälla genom vardera 3,5 mm AUX-ingång eller USB-kabel för laddning av din smartphone. Med IPX5-certifieringen utlovas effektivt stänkskydd vilket innebär att den i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra vilket hindrar högtalaren att skada om den utsätts för vattenmängder, dryck eller regn - men då med gummitätningen stängd på sidan.

Du får en mångsidig högtalare som du tveklöst tar med dig till stranden alla dagar i veckan samtidigt som den likaså gör sig utmärkt inuti och utanför hemmet.

Andersson Andersson BTX-7000 Med fokus på att leverera kraftfullt 2.1-ljud har BTX-7000 6 separata högtalarelement för optimal spridning integrerat i ett stilfullt yttre som är lätt att bära med sig med utmärkt batteritid på upp till hela 10 timmar av kraftfull underhållning. Anslut exempelvis din smartphone trådlöst genom Bluetooth eller med AUX-kabel och ladda den samtidigt genom USB-utgången för mer musik under längre stunder. Utmärkt driftstid med kraftfull ljudåtergivning Om du inte har högtalaren ansluten till strömkälla med de medföljande kabeln har du möjlighet att få uppspelning i upp till 10 timmar på en laddning med full rörelsefrihet och laddningsindikatorn på sidan visar tydligt i fyra steg hur mycket ström som kan finnas kvar. De 6 separata högtalarna fördelat i vardera riktning bidrar till ett effektivt 2.1-ljud där 2 x 4"-högtalare ger en slående basgång samtidigt som 4 x 3" även delvis hjälper till men ger grym återgivning av diskant för en grym klarhet i alla riktningar. Slipp tänka på vad som är fram och bak och behåll din fokus på ett grymt ljud och stämningen som medföljer. Snygg och praktisk design med smidiga funktioner Med flera högtalarelement placerade på vardera sida uppnås en utmärkt ljudåtergivning med en härlig spridning på ljudet i hela din omgivning. I stilfull design med trivsamma linjer samt praktiskt och gummerat bärhandtag tar du gärna och enkelt med dig din högtalare vart du än går. På sidan av högtalaren har du lättöverskådliga kontroller där du tillåts växla mellan förinställda equaliser-lägen, byta ljudspår, justera volymen och starta samt stoppa musiken. Ansluter du till BTX-7000 trådlöst genom Bluetooth kan du även styra alla dessa funktioner direkt från ljudkällan som även kan vara upp till 10 meter ifrån högtalaren om du exempelvis anslutit med din Android- eller iOS-smartphone. IPX5-certifierad med skyddade anslutningar Motsatt sida till kontrollerna finns en gummitätning som lätt lossas i de lägen du behöver komma åt de väderskyddade anslutningarna. Här ansluter du ström för laddning, mikrofon eller ljudkälla genom vardera 3,5 mm AUX-ingång eller USB-kabel för laddning av din smartphone. Med IPX5-certifieringen utlovas effektivt stänkskydd vilket innebär att den i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra vilket hindrar högtalaren att skada om den utsätts för vattenmängder, dryck eller regn - men då med gummitätningen stängd på sidan. Du får en mångsidig högtalare som du tveklöst tar med dig till stranden alla dagar i veckan samtidigt som den likaså gör sig utmärkt inuti och utanför hemmet. Med batteri 3,1 7 699 SEK 699 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri