Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bluetooth-högtalaren Andersson PYB-3000 är en portabel högtalare som är perfekt för underhållning på festen. Högtalaren har ett kraftfullt ljud och ger dig även möjligheten att koppla in både en mikrofon och gitarr för att ta festen till nästa nivå. Med det uppladdningsbara batteriet och de stämningsfulla led-lamporna kan du lysa upp natten i många timmar. 

Häftig högtalare med bra ljud

Med Andersson PYB-3000 kan du maxa ljudet på festen. Högtalaren levererar en maximal uteffekt på 100 W vilket ger dig ett kraftfullt ljud. Med de häftiga ljuseffekterna kommer du och högtalaren att lysa upp tillvaron.

Spela musik trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Högtalaren är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter.

Snygga och lättöverskådliga kontroller

Den massiva och iögonfallande runda volymreglaget låter dig få full kontroll över den övergripande volymen för optimal balans. Du får kontroll över val av spår i spellistan men kan även styra över ljudeffekter, justering av ljudnivå genom equalizer, val av olika ljuseffekter och med enbart en enkel knapptryckning på "Mega Bass"-knappen får du en kraftfullare känsla i den slående basåtergivningen.

Koppla in mikrofon och gitarr 

Utöver att streama musik trådlöst via Bluetooth med din portabla högtalare kan du koppla in en mikrofon i mic-ingången för att sjunga med till din favoritmusik. Passa på och ta chansen att lyfta sången till en ny nivå! Vill du utmana ytterligare kopplar du enkelt in en gitarr i gitarr-jacket. 

Festliga ledlampor

Bluetooth-högtalaren har en utmärkande design med inbyggda led-lampor som skiftar i olika färgeffekter för att lysa upp nattens festligheter. Med de inbyggda led-lamporna och den spelande musiken blir du tillsammans med högtalaren festens mittpunkt. 

Upp till sex timmars speltid

Högtalarens batteri har en speltid på upp till sex timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med den medföljande strömadaptern. 

Titta även på

(2 st)
  • Streama musik i upp till 6 timmar
  • Välj mellan olika ljuseffekter
  • Ingång för mikrofon och gitarr

1 490:-

Titta även på

(2 st)
  • Streama musik i upp till 6 timmar
  • Välj mellan olika ljuseffekter
  • Ingång för mikrofon och gitarr

1 490:-

Andersson Andersson PYB-3000 LG-806B Bluetooth-högtalaren Andersson PYB-3000 är en portabel högtalare som är perfekt för underhållning på festen. Högtalaren har ett kraftfullt ljud och ger dig även möjligheten att koppla in både en mikrofon och gitarr för att ta festen till nästa nivå. Med det uppladdningsbara batteriet och de stämningsfulla led-lamporna kan du lysa upp natten i många timmar.  Häftig högtalare med bra ljud Med Andersson PYB-3000 kan du maxa ljudet på festen. Högtalaren levererar en maximal uteffekt på 100 W vilket ger dig ett kraftfullt ljud. Med de häftiga ljuseffekterna kommer du och högtalaren att lysa upp tillvaron. Spela musik trådlöst med Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Högtalaren är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter. Snygga och lättöverskådliga kontroller Den massiva och iögonfallande runda volymreglaget låter dig få full kontroll över den övergripande volymen för optimal balans. Du får kontroll över val av spår i spellistan men kan även styra över ljudeffekter, justering av ljudnivå genom equalizer, val av olika ljuseffekter och med enbart en enkel knapptryckning på "Mega Bass"-knappen får du en kraftfullare känsla i den slående basåtergivningen. Koppla in mikrofon och gitarr  Utöver att streama musik trådlöst via Bluetooth med din portabla högtalare kan du koppla in en mikrofon i mic-ingången för att sjunga med till din favoritmusik. Passa på och ta chansen att lyfta sången till en ny nivå! Vill du utmana ytterligare kopplar du enkelt in en gitarr i gitarr-jacket.  Festliga ledlampor Bluetooth-högtalaren har en utmärkande design med inbyggda led-lampor som skiftar i olika färgeffekter för att lysa upp nattens festligheter. Med de inbyggda led-lamporna och den spelande musiken blir du tillsammans med högtalaren festens mittpunkt.  Upp till sex timmars speltid Högtalarens batteri har en speltid på upp till sex timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med den medföljande strömadaptern.  Med batteri 4,5 2 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri