Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät och trådlös högtalare i slitstarkt material

JBL Flip 4 - Black

  Art.nr: 248409
  • Dubbla passiva högtalarelement
  • 12 timmar batteritid
  • Sammankoppla massor av högtalare
  • Ansluts trådlöst via Bluetooth
  • Vattentät design med IPX7-certifiering
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Flip 4 är en allsidig portabel högtalare du tar med dig i alla väder och får ett kraftfullt ljud från ditt val av underhållning. Du sammankopplar enkelt flera enheter för stereo- eller party-ljud och får lång driftstid mellan laddningarna och du genomför även enkelt samtal i din smartphone med handsfreefunktion eller trycker på en knapp för att prata med Siri eller Google Now direkt i högtalaren.

Överraskande kraftfullt ljud med lång driftstid

Flip 4 levererar ur sitt kompakt hölje ett förbluffande stort ljud från dess två högtalarelement som släpper ut ljudet ur sidorna för utmärkt spridning i din omgivning. Vill du få ytterligare kraftfullt ljud kan du sammankoppla upp till över 100 enheter av samma modell med JBL Connect+ och synkronisera ljudet trådlöst med Bluetooth och du kan även här skapa ett mindre multiroom-system genom att placera ut dina högtalare strategiskt.

Det lika kraftfulla batteriet på 3000 mAh som ger upp till 12 timmar trådlös underhållning och du laddar enkelt upp Flip 4 på totalt 3,5 timmar med den medföljande USB-kabeln.

Tas med vart du vill, i alla väder

Framställd med tåliga och vattentäta textilmaterial uppnår denna kraven för att få IPX7-certifiering så du fullkomligt kan släppa eventuell oro då Flip 4 till och med kan sänkas ner i vatten utan att skadas. Du får en perfekt välljudande kompis du kan ha med dig i badrummet, vid poolen och på stranden.

Se gärna opartiska recensioner och omdömen

På JBL.se finns hundratals recensioner som ger ett sammanfattningsvis utmärkta värderingar och du hittar alla dessa omdömen längst ner på deras sida genom att klicka här.

JBL JBL Flip 4 - Black JBLFLIP4BLK JBL Flip 4 är en allsidig portabel högtalare du tar med dig i alla väder och får ett kraftfullt ljud från ditt val av underhållning. Du sammankopplar enkelt flera enheter för stereo- eller party-ljud och får lång driftstid mellan laddningarna och du genomför även enkelt samtal i din smartphone med handsfreefunktion eller trycker på en knapp för att prata med Siri eller Google Now direkt i högtalaren. Överraskande kraftfullt ljud med lång driftstid Flip 4 levererar ur sitt kompakt hölje ett förbluffande stort ljud från dess två högtalarelement som släpper ut ljudet ur sidorna för utmärkt spridning i din omgivning. Vill du få ytterligare kraftfullt ljud kan du sammankoppla upp till över 100 enheter av samma modell med JBL Connect+ och synkronisera ljudet trådlöst med Bluetooth och du kan även här skapa ett mindre multiroom-system genom att placera ut dina högtalare strategiskt. Det lika kraftfulla batteriet på 3000 mAh som ger upp till 12 timmar trådlös underhållning och du laddar enkelt upp Flip 4 på totalt 3,5 timmar med den medföljande USB-kabeln. Tas med vart du vill, i alla väder Framställd med tåliga och vattentäta textilmaterial uppnår denna kraven för att få IPX7-certifiering så du fullkomligt kan släppa eventuell oro då Flip 4 till och med kan sänkas ner i vatten utan att skadas. Du får en perfekt välljudande kompis du kan ha med dig i badrummet, vid poolen och på stranden. Se gärna opartiska recensioner och omdömen På JBL.se finns hundratals recensioner som ger ett sammanfattningsvis utmärkta värderingar och du hittar alla dessa omdömen längst ner på deras sida genom att klicka här. Med batteri 4,8 67 849 SEK 849 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri