Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL GO är en allt-i-ett portabel högtalare i snygg svart design som strömmar musik och ljud via bluetooth från surfplattor och smartphones, med den inbyggda brusreducerande högtalarfunktionen kan du även ta telefonsamtal utan att behöva stänga av högtalaren.  

Stort ljud i kompakt storlek 

Med sin kompakta storlek passar den in i alla miljöer och den gör det med stil, förvara den i fickan eller i mindre fack på väska eller bag. Det är lätt att stirra sig blind på storleken när man ser JBL GO framför sig, men faktum är att den levererar ett otroligt kraftfullt och fylligt ljud trots sin kompakta storlek. 

Anslut via Bluetooth eller kabel

Strömma musik och ljud trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta. Har man inte stöd för Bluetooth kan man istället ansluta den medföljande ljudkabeln mellan spelare och enhet.

JBL JBL GO - Red JBLGORED JBL GO är en allt-i-ett portabel högtalare i snygg svart design som strömmar musik och ljud via bluetooth från surfplattor och smartphones, med den inbyggda brusreducerande högtalarfunktionen kan du även ta telefonsamtal utan att behöva stänga av högtalaren.   Stort ljud i kompakt storlek  Med sin kompakta storlek passar den in i alla miljöer och den gör det med stil, förvara den i fickan eller i mindre fack på väska eller bag. Det är lätt att stirra sig blind på storleken när man ser JBL GO framför sig, men faktum är att den levererar ett otroligt kraftfullt och fylligt ljud trots sin kompakta storlek.  Anslut via Bluetooth eller kabel Strömma musik och ljud trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta. Har man inte stöd för Bluetooth kan man istället ansluta den medföljande ljudkabeln mellan spelare och enhet. Med batteri 5 1 219 SEK 219 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri