Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Xtreme är en optimal bluetooth-högtalare som är portabel och enkel att ta med sig. Du kommer få ett kraftigt stereoljud som kommer kännas i hela kroppen, detta tack vare fyra aktiva element och två synliga JBL Bass Radiators.

Med ett kraftigt laddningsbart 10 000 mAh-litiumjonbatteri får du upp till 15 timmars speltid, och dubbla USB-laddningsportar gör att du kan ladda din smartphone och surfplatta medans du spelar musik. JBL Xtreme höjer stämningen var du än är – både inomhus och utomhus, vid poolen eller grillen – detta tack vare sitt stänksäkra textilmaterial. Dessutom har enheten en inbyggd brus- och ekofri högtalartelefon för kristallklara gruppsamtal.

Batteri och laddning

Med ett inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri får du upp till 15 timmars speltid, batteriet har en kraft på 10 000 mAh. Du får även möjligheten att ladda upp andra enheter via högtalarens dubbla USB-portar. Vilket gör att du inte behöver oroa dig för att din telefons batteri ska ta slut före högtalarens.

Bluetooth-strömning

Ta till vara på JBL Xtremes bluetooth-funktion, anslut upp till tre smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren. Enheterna kan sedan turas om att spela fylligt ljud som kommer kännas i hela kroppen.

Stänksäker

Att JBL Xtreme är stänksäker innebär att du inte behöver oroa dig för regn eller att spilla, högtalaren går till och med att rengöra under rinnande vatten. Se bara till att den inte sänks ner i vätska så är det ingen fara. Du får nu möjligheten att ta med dig en högtalare till stranden, utan att behöva vara orolig.

Högtalartelefon

Ta emot kristallklara samtal med en enkel knapptryckning. Med JBL Xtreme får du tillgång till en brus- och ekofri högtalartelefon, perfekt för gruppsamtal. 

JBL Bass Radiator

Hör basen, känn basen, se basen. Dubbla externa passiva element visar hur kraftfull din högtalare är.

Titta även på

(0 st)
  • 15 timmars speltid
  • 10.000 mAh batteri med powerbank-funktion
  • Sammankoppla flera högtalare med JBL Connect+

2 990:-

Titta även på

(0 st)
  • 15 timmars speltid
  • 10.000 mAh batteri med powerbank-funktion
  • Sammankoppla flera högtalare med JBL Connect+

2 990:-

JBL JBL Xtreme - Black JBLXTREMEBLKEU JBL Xtreme är en optimal bluetooth-högtalare som är portabel och enkel att ta med sig. Du kommer få ett kraftigt stereoljud som kommer kännas i hela kroppen, detta tack vare fyra aktiva element och två synliga JBL Bass Radiators.Med ett kraftigt laddningsbart 10 000 mAh-litiumjonbatteri får du upp till 15 timmars speltid, och dubbla USB-laddningsportar gör att du kan ladda din smartphone och surfplatta medans du spelar musik. JBL Xtreme höjer stämningen var du än är – både inomhus och utomhus, vid poolen eller grillen – detta tack vare sitt stänksäkra textilmaterial. Dessutom har enheten en inbyggd brus- och ekofri högtalartelefon för kristallklara gruppsamtal. Batteri och laddning Med ett inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri får du upp till 15 timmars speltid, batteriet har en kraft på 10 000 mAh. Du får även möjligheten att ladda upp andra enheter via högtalarens dubbla USB-portar. Vilket gör att du inte behöver oroa dig för att din telefons batteri ska ta slut före högtalarens. Bluetooth-strömning Ta till vara på JBL Xtremes bluetooth-funktion, anslut upp till tre smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren. Enheterna kan sedan turas om att spela fylligt ljud som kommer kännas i hela kroppen. Stänksäker Att JBL Xtreme är stänksäker innebär att du inte behöver oroa dig för regn eller att spilla, högtalaren går till och med att rengöra under rinnande vatten. Se bara till att den inte sänks ner i vätska så är det ingen fara. Du får nu möjligheten att ta med dig en högtalare till stranden, utan att behöva vara orolig. Högtalartelefon Ta emot kristallklara samtal med en enkel knapptryckning. Med JBL Xtreme får du tillgång till en brus- och ekofri högtalartelefon, perfekt för gruppsamtal.  JBL Bass Radiator Hör basen, känn basen, se basen. Dubbla externa passiva element visar hur kraftfull din högtalare är. Med batteri 4,7 13 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri