Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stöttålig Bluetooth-högtalare som flyter i vattnet!

Monster SuperStar Backfloat BT

  Art.nr: 223325
  • Vattentät
  • Stöttåligt silikonhölje
  • Inbyggd mikrofon
  • Äkta Monster Sound®
  • Kan även anslutas via USB-kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

I duschen, i badkaret, på stranden och på poolpartyt! SuperStar Backfloat från Monster är en trådlös högtalare med Bluetooth som är helt vattentät och flyter i vattnet, så du kan ta med dig musiken ner i plurret!

En högtalare för ett aktivt liv

Att få en högtalare att prestera bra utomhus är en utmaning, men Monster har tagit fram en bärbar högtalare som levererar bra ljud med kraft utan distorsion, också i hög volym och även när den flyter runt i poolen. Monster SuperStar Backfloat är en robust och tålig högtalare som är gjord för att klara av att hänga med i ett aktivt liv och ge dig oavbruten musik utan krångel. Hela högtalaren är omsluten av ett tåligt silikonhölje som gör den stöttålig.
Innanför skalet finns två främre högtalarelement och två bashögtalare som tillsammans ger dig ett ljud med tydlighet och kraftig basåtergivning.

Anslut med Bluetooth

SuperStar Backfloat ansluts till mobilen eller surfplattan med Bluetooth så den kan ligga på säkert avstånd från stänkande vattendroppar medan du själv tar ett dopp och låter högtalaren följa med. Skulle du vilja lyssna på musik från en enhet som saknar Bluetooth kan du ansluta med den medföljande USB-kabeln, eller via 3,5 mm ljudingången.
Det inbyggda litiumjonbatteriet ger dig upp till 7 timmars trådlös uppspelning och laddas via USB.

Använd som högtalartelefon

Skulle telefonen ringa när du ligger och flyter i poolen med SuperStar Backfloat bredvid dig är det inga problem. Högtalaren har en inbyggd mikrofon som gör att du kan sköta mobilsamtal både med Android- och Apple-telefoner.
Tryck in och släpp Bluetooth-knappen för att besvara ett inkommande samtal, och gör likadant för att avsluta det. Vill du inte ta samtalet kan du hålla in Bluetooth-knappen i tre sekunder. På så sätt kan du sköta mobilsamtal fast din telefon ligger torr och säker på solstolen på poolkanten och du slipper blöta ner den. Självklart kan du även svara och avsluta samtal som vanligt på mobilens skärm.
SuperStar Backfloat kommer alltså fungera som en högtalartelefon så alla i rummet, eller poolen, kan delta i samtalet!

Monster Monster SuperStar Backfloat BT 129278-00 I duschen, i badkaret, på stranden och på poolpartyt! SuperStar Backfloat från Monster är en trådlös högtalare med Bluetooth som är helt vattentät och flyter i vattnet, så du kan ta med dig musiken ner i plurret! En högtalare för ett aktivt liv Att få en högtalare att prestera bra utomhus är en utmaning, men Monster har tagit fram en bärbar högtalare som levererar bra ljud med kraft utan distorsion, också i hög volym och även när den flyter runt i poolen. Monster SuperStar Backfloat är en robust och tålig högtalare som är gjord för att klara av att hänga med i ett aktivt liv och ge dig oavbruten musik utan krångel. Hela högtalaren är omsluten av ett tåligt silikonhölje som gör den stöttålig.Innanför skalet finns två främre högtalarelement och två bashögtalare som tillsammans ger dig ett ljud med tydlighet och kraftig basåtergivning. Anslut med Bluetooth SuperStar Backfloat ansluts till mobilen eller surfplattan med Bluetooth så den kan ligga på säkert avstånd från stänkande vattendroppar medan du själv tar ett dopp och låter högtalaren följa med. Skulle du vilja lyssna på musik från en enhet som saknar Bluetooth kan du ansluta med den medföljande USB-kabeln, eller via 3,5 mm ljudingången.Det inbyggda litiumjonbatteriet ger dig upp till 7 timmars trådlös uppspelning och laddas via USB. Använd som högtalartelefon Skulle telefonen ringa när du ligger och flyter i poolen med SuperStar Backfloat bredvid dig är det inga problem. Högtalaren har en inbyggd mikrofon som gör att du kan sköta mobilsamtal både med Android- och Apple-telefoner. Tryck in och släpp Bluetooth-knappen för att besvara ett inkommande samtal, och gör likadant för att avsluta det. Vill du inte ta samtalet kan du hålla in Bluetooth-knappen i tre sekunder. På så sätt kan du sköta mobilsamtal fast din telefon ligger torr och säker på solstolen på poolkanten och du slipper blöta ner den. Självklart kan du även svara och avsluta samtal som vanligt på mobilens skärm.SuperStar Backfloat kommer alltså fungera som en högtalartelefon så alla i rummet, eller poolen, kan delta i samtalet! Bluetooth-högtalare 5 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare