Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull högtalare med ljuseffekter och Bluetooth

Sony GTK-X1BT

  Art.nr: 206076
  • 500 Watt uteffekt
  • Strömma musik via Bluetooth
  • LED-skärm och DJ-effekter
  • Flexibel design med två lägen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kraftfull, bärbar högtalare med Bluetooth

Sony GTK-X1BT är en imponerande, portabel högtalare som pumpar ut högkvalitativt ljud med hela 500 Watt RMS. Med sin LED-skärm och imponerande ljuseffekter kommer den vara festens höjdpunkt. Den har en flexibel design som gör att du kan placera den lika bra liggande som stående.

Du får en robust, bärbar och modern ljudanläggning i ett paket. Självklart utrustad med Bluetooth och NFC för att möta dagens teknik.

Trådlös frihet och fantastisk ljudupplevelse

Eftersom GTK-X1BT både är portabel och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning. Men du behöver inte oroa dig om din mobil inte använder sig av Bluetooth, högtalaren kan anslutas med hjälp av en 3,5 mm stereokabel, vilket också medföljer i kartongen.

Att ansluta din telefon till högtalaren är enkelt. Antingen ansluter du den via den smarta NFC-tekniken genom att bara hålla din NFC-aktiverade telefon över högtalarens mottagare. Eller så parkopplar du den via Bluetooth genom att följa manualens anvisningar.

Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen. Du kan självklart också titta på film med ljudet från din BHS, perfekt om du vill titta på film på din surfplatta men känner att ljudet inte riktigt räcker till!

206076 Sony Sony GTK-X1BT GTKX1BT.CEL Kraftfull, bärbar högtalare med BluetoothSony GTK-X1BT är en imponerande, portabel högtalare som pumpar ut högkvalitativt ljud med hela 500 Watt RMS. Med sin LED-skärm och imponerande ljuseffekter kommer den vara festens höjdpunkt. Den har en flexibel design som gör att du kan placera den lika bra liggande som stående.Du får en robust, bärbar och modern ljudanläggning i ett paket. Självklart utrustad med Bluetooth och NFC för att möta dagens teknik.Trådlös frihet och fantastisk ljudupplevelseEftersom GTK-X1BT både är portabel och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning. Men du behöver inte oroa dig om din mobil inte använder sig av Bluetooth, högtalaren kan anslutas med hjälp av en 3,5 mm stereokabel, vilket också medföljer i kartongen.Att ansluta din telefon till högtalaren är enkelt. Antingen ansluter du den via den smarta NFC-tekniken genom att bara hålla din NFC-aktiverade telefon över högtalarens mottagare. Eller så parkopplar du den via Bluetooth genom att följa manualens anvisningar.Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen. Du kan självklart också titta på film med ljudet från din BHS, perfekt om du vill titta på film på din surfplatta men känner att ljudet inte riktigt räcker till! Bluetooth-högtalare 4 5 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare