Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant multiroom-högtalare med kraftfullt ljud för hemmet

Audio Pro Drumfire - Black

  Art.nr: 1004228
 • Total uteffekt på 300 watt
 • Frekvensomfång: 45 - 22 000 Hz
 • Strömma trådlöst med Bluetooth
 • Anslut 3,5 mm AUX-kabel
 • Kan bryggas vidare med fler högtalare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ibland slår inget annat än att få spela sin musik högt. Drumfire levererar ett rent och dynamiskt ljud med krispiga detaljer och djup bas. Du kommer fysiskt att känna varje liten del av din musik. Men högt är inte allt, även vid lyssning på låga nivåer kommer Drumfire att göra din musik levande.

Eftersom Drumfire är en multirum högtalare, kan den grupperas i par och spela vänster/höger i stereo.  Drumfire fyller med enkelhet större rum och kommer imponera på dina grannar.

Ta Multiroom till en ny nivå

Drumfire är en högtalare gjord för att njutas av hög musik, i alla dina rum. Fungerar tillsammans med alla multiroom-högtalare ifrån Audiopro produkter. Med Audio Pro Multiroom kan du ha en högtalare i varje rum och spela till en eller allihop samtidigt. Alla kan spela sin personliga favoritmusik på vilken högtalare de vill. Spela från internet-streamingtjänster, från en dator eller en NAS på ditt nätverk, eller musik på din telefon.

Spela all din favoritmusik

Gillar du fortfarande dina vinylskivor? Är ditt CD-bibliotek fullt med musik som inte går att få streamat någonstans? Med Drumfire är det inte några problem. Anslut bara din skiv- eller CD-spelare till en Drumfire-högtalare och låt ljudet streama trådlöst till alla högtalare i din konfiguration.

Spela direkt med förval

Du behöver inte öppna en massa appar på din telefon, det är bara att trycka och spela. Spara din favoritradiostation eller din spellista på en knapp för att enkelt spela direkt.

Simpel men stilfull design

AudioPro Drumfire ger en gedigen känsla som lätt passar in överallt. Dess karaktäristiska drag och detaljer i i aluminium och allt framtaget av svenska Audio Pro AB i Helsingborg ger dig en enhet du inte drar dig för att varken hantera eller ha framme.

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Kraftfullt och brett ljud
 • Strömma trådlöst med Bluetooth
 • Upp till 30 timmar speltid

1 590:-

Audio Pro Audio Pro Drumfire - Black 14800 Ibland slår inget annat än att få spela sin musik högt. Drumfire levererar ett rent och dynamiskt ljud med krispiga detaljer och djup bas. Du kommer fysiskt att känna varje liten del av din musik. Men högt är inte allt, även vid lyssning på låga nivåer kommer Drumfire att göra din musik levande. Eftersom Drumfire är en multirum högtalare, kan den grupperas i par och spela vänster/höger i stereo.  Drumfire fyller med enkelhet större rum och kommer imponera på dina grannar. Ta Multiroom till en ny nivå Drumfire är en högtalare gjord för att njutas av hög musik, i alla dina rum. Fungerar tillsammans med alla multiroom-högtalare ifrån Audiopro produkter. Med Audio Pro Multiroom kan du ha en högtalare i varje rum och spela till en eller allihop samtidigt. Alla kan spela sin personliga favoritmusik på vilken högtalare de vill. Spela från internet-streamingtjänster, från en dator eller en NAS på ditt nätverk, eller musik på din telefon. Spela all din favoritmusik Gillar du fortfarande dina vinylskivor? Är ditt CD-bibliotek fullt med musik som inte går att få streamat någonstans? Med Drumfire är det inte några problem. Anslut bara din skiv- eller CD-spelare till en Drumfire-högtalare och låt ljudet streama trådlöst till alla högtalare i din konfiguration. Spela direkt med förval Du behöver inte öppna en massa appar på din telefon, det är bara att trycka och spela. Spara din favoritradiostation eller din spellista på en knapp för att enkelt spela direkt. Simpel men stilfull design AudioPro Drumfire ger en gedigen känsla som lätt passar in överallt. Dess karaktäristiska drag och detaljer i i aluminium och allt framtaget av svenska Audio Pro AB i Helsingborg ger dig en enhet du inte drar dig för att varken hantera eller ha framme. Utan batteri 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Utan batteri