Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tuff, kompakt högtalare med stort ljud

Marshall Stanmore BT - Cream

  Art.nr: 236637
 • Ikonisk Marshall-design
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • Kompakt design, kraftfullt ljud
 • Kompatibel med alla telefoner och surfplattor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall Stanmore är en aktiv högtalare med en tidlös Marshall-design som gör sig perfekt som både högljudd musikspelare och inredningsdetalj. Glöm allt vad sladdar heter med en Bluetooth-anslutning som fungerar med alla telefoner och surfplattor.

Strömma musik trådlöst

Slå på Bluetooth, parkoppla din mobil och luta dig sedan tillbaka och njut av trådlös frihet. Marshall Stanmore kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter, till exempel telefoner, surfplattor eller datorer. Räckvidden på 10 meter gör att du kan röra dig fritt utan att musiken glappar eller vrängs. Anslutningen är kompatibel med alla operativsystem (iOS, Android, Windows-phone).

Full kontroll över ljudet

För att få till det bästa möjliga ljudet kan du justera bas och diskant med varsin analog ljudknopp. Perfekt om du vill ändra ljudbild beroende på vilken genre som spelas.

Kompakt design, kraftfullt ljud

Trots sin kompakta design har Stanmore ett kristallklart, djupt och levande ljud som fyller hela rummet med dina favoritlåtar. Med sin vintageinspirerade design efterliknar den en hederlig Marshall förstärkare. 

Ikonisk Marshall-design

Marshall Stanmore, en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen är oslagbar och kommer bara att åldras med värdighet med åren. Både ljudet och designen kommer dra till sig publik - en fröjd för öga och öra helt enkelt.

Titta även på

(0 st)
 • Integrerad Chromecast
 • Strömma trådlöst med Wi-Fi och Bluetooth
 • Klassisk Marshall-design

2 990:-

Titta även på

(0 st)
 • Integrerad Chromecast
 • Strömma trådlöst med Wi-Fi och Bluetooth
 • Klassisk Marshall-design

2 990:-

Marshall Marshall Stanmore BT - Cream 04091629 Marshall Stanmore är en aktiv högtalare med en tidlös Marshall-design som gör sig perfekt som både högljudd musikspelare och inredningsdetalj. Glöm allt vad sladdar heter med en Bluetooth-anslutning som fungerar med alla telefoner och surfplattor. Strömma musik trådlöst Slå på Bluetooth, parkoppla din mobil och luta dig sedan tillbaka och njut av trådlös frihet. Marshall Stanmore kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter, till exempel telefoner, surfplattor eller datorer. Räckvidden på 10 meter gör att du kan röra dig fritt utan att musiken glappar eller vrängs. Anslutningen är kompatibel med alla operativsystem (iOS, Android, Windows-phone). Full kontroll över ljudet För att få till det bästa möjliga ljudet kan du justera bas och diskant med varsin analog ljudknopp. Perfekt om du vill ändra ljudbild beroende på vilken genre som spelas. Kompakt design, kraftfullt ljud Trots sin kompakta design har Stanmore ett kristallklart, djupt och levande ljud som fyller hela rummet med dina favoritlåtar. Med sin vintageinspirerade design efterliknar den en hederlig Marshall förstärkare.  Ikonisk Marshall-design Marshall Stanmore, en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen är oslagbar och kommer bara att åldras med värdighet med åren. Både ljudet och designen kommer dra till sig publik - en fröjd för öga och öra helt enkelt. Utan batteri 5 1 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Utan batteri