Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfullt ljud - från endast två högtalare

Bose Companion 20 Datorhögtalare

  Art.nr: 197902
  • Fylligt och naturligt ljud
  • Elegant och platsbesparande utformning
  • TrueSpace-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förbättra datorljudet betydligt med Companion® 20 datorhögtalare. Vårt bästa datorhögtalarsystem i två delar som återger ett rikt och naturtroget ljud oavsett om du sitter framför datorn eller på andra sidan rummet.

Den patentskyddade tekniken och den avancerade portutformningen väcker liv i musik, spel och videoklipp med utmärkt klarhet och imponerande låga toner oavsett volym. Och allt ljud kommer från bara två högtalare – du behöver ingen basmodul. Med ett par snabba anslutningar kan du njuta av massor av roligt på datorn med fylligt ljud från Bose.

Kraftfullt ljud. Från endast två högtalare.

Den avancerade portutformningen och de kraftfulla drivelementen återger låga toner som ger djup åt musik, spel och videor. När man lyssnar första gången är det lätt att tro att det finns en bashögtalare på golvet, men det gör det inte. Allt ljud kommer från de två eleganta högtalarna.

Den unika styrdosan kombinerar snygg form med praktisk funktion. Styrdosan har ett roterbart volymreglage och en funktion för allt ljud av med en knapptryckning samt smidiga dubbla ingångar för anslutning av hörlurar och/eller en andra ljudkälla, till exempel en iPod eller en surfplatta.

Njut av ett ljud som fyller hela rummet, direkt från datorn, med Companion® 2 datorhögtalare

Fler funktioner

De egna TrueSpace® stereosignalbehandlingskretsarna skapar en bred ljudscen med två kanaler som utformats särskilt för datorlyssning.
Mångsidig kontrollenhet med vridbar volymkontroll, ljudavstängning med en knapptryckning, hörlursuttag och anslutning för en andra ljudkälla. Egen inbyggd signalbehandling ger naturtroget ljud på i stort sett vilken volymnivå som helst.

Avancerad portutformning och drivrutin ger kraftfull återgivning av låga toner och fylligt, naturtroget ljud som fyller hela rummet. Dubbla ingångar på kontrollenheten gör att du kan ansluta dina hörlurar och ytterligare en ljudkälla, t.ex. en MP3-spelare eller en läsplatta. Aktiv elektronisk utjämning balanserar låg-, mellan- och högfrekvenser för naturligare ton och klarhet.


FAQ

Ingår det en Acoustimass®-modul för återgivning av låga toner i Companion® 20-högtalarsystemet?
Nej. Companion® 20 datorhögtalare är ett system i två delar. Bose egna teknik och en avancerad portutformning ger djupa, fylliga lågtoner.

Kan jag ansluta hörlurar till Companion® 20-systemet?
Ja. Använd hörlursuttaget som sitter på kontrollenheten.

Kan jag ansluta en CD- eller MP3-spelare till Companion® 20-systemet?

Ja. Kontrollenheten innehåller en extraingång för uppspelning av andra ljudkällor via systemet.

Hur många ljudingångar finns det på Companion® 20-systemet?
Systemet har två ljudingångar: en ingång för datorn och ytterligare en ingång som sitter på kontrollenheten för andra ljudenheter.

Klicka här för att läsa mer om produkten!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Bose Bose Companion 20 Datorhögtalare 329509-2300 Förbättra datorljudet betydligt med Companion® 20 datorhögtalare. Vårt bästa datorhögtalarsystem i två delar som återger ett rikt och naturtroget ljud oavsett om du sitter framför datorn eller på andra sidan rummet. Den patentskyddade tekniken och den avancerade portutformningen väcker liv i musik, spel och videoklipp med utmärkt klarhet och imponerande låga toner oavsett volym. Och allt ljud kommer från bara två högtalare – du behöver ingen basmodul. Med ett par snabba anslutningar kan du njuta av massor av roligt på datorn med fylligt ljud från Bose. Kraftfullt ljud. Från endast två högtalare. Den avancerade portutformningen och de kraftfulla drivelementen återger låga toner som ger djup åt musik, spel och videor. När man lyssnar första gången är det lätt att tro att det finns en bashögtalare på golvet, men det gör det inte. Allt ljud kommer från de två eleganta högtalarna. Den unika styrdosan kombinerar snygg form med praktisk funktion. Styrdosan har ett roterbart volymreglage och en funktion för allt ljud av med en knapptryckning samt smidiga dubbla ingångar för anslutning av hörlurar och/eller en andra ljudkälla, till exempel en iPod eller en surfplatta. Njut av ett ljud som fyller hela rummet, direkt från datorn, med Companion® 2 datorhögtalare Fler funktioner De egna TrueSpace® stereosignalbehandlingskretsarna skapar en bred ljudscen med två kanaler som utformats särskilt för datorlyssning.Mångsidig kontrollenhet med vridbar volymkontroll, ljudavstängning med en knapptryckning, hörlursuttag och anslutning för en andra ljudkälla. Egen inbyggd signalbehandling ger naturtroget ljud på i stort sett vilken volymnivå som helst. Avancerad portutformning och drivrutin ger kraftfull återgivning av låga toner och fylligt, naturtroget ljud som fyller hela rummet. Dubbla ingångar på kontrollenheten gör att du kan ansluta dina hörlurar och ytterligare en ljudkälla, t.ex. en MP3-spelare eller en läsplatta. Aktiv elektronisk utjämning balanserar låg-, mellan- och högfrekvenser för naturligare ton och klarhet. FAQ Ingår det en Acoustimass®-modul för återgivning av låga toner i Companion® 20-högtalarsystemet?Nej. Companion® 20 datorhögtalare är ett system i två delar. Bose egna teknik och en avancerad portutformning ger djupa, fylliga lågtoner.Kan jag ansluta hörlurar till Companion® 20-systemet?Ja. Använd hörlursuttaget som sitter på kontrollenheten.Kan jag ansluta en CD- eller MP3-spelare till Companion® 20-systemet?Ja. Kontrollenheten innehåller en extraingång för uppspelning av andra ljudkällor via systemet.Hur många ljudingångar finns det på Companion® 20-systemet?Systemet har två ljudingångar: en ingång för datorn och ytterligare en ingång som sitter på kontrollenheten för andra ljudenheter. Klicka här för att läsa mer om produkten! Datorhögtalare 4,3 3 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Datorhögtalare