Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfullt 2.1-högtalarsystem i snygg design!

Edifier E3350B

  Art.nr: 168378
  • 2.1-högtalarsystem
  • 50 Watt RMS total uteffekt
  • 5-tums baselement
  • Trådad fjärrkontroll med hörlursuttag

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Edifier E3350B är ett 2.1-högtalarsystem som passar bra in i det moderna hemmet. Det är inte bara häftig design utan även bra kraft i ljudet. Systemet har en 5-tums subwoofer samt 2 stycken högtalare på 9 Watt per högtalare.
 

Subwoofer i häftig design

Subwoofern är i unik design som skiljer sig från mängden och utmärker sig i hemmet. Den är i vit utformning med svart färg på toppen. På toppen hittar du en knapp som stänger av och på systemet. Justering av basnivå görs även på subwoofern.
 

Fjärrkontroll medföljer

I paketet medföljer en trådad fjärrkontroll. Genom denna kan du enkelt justera volymen och även koppla in 3,5mm enheter och spela musik direkt i högtalarna.

Vid köp av detta paket ingår 2 års garanti, 3.5mm till 3.5mm ljudkabel samt manual.

Komplettera ditt köp

(13 st)
  • Gömmer sladdar och grendosor
  • Flamsäker
  • Gummifötter

299:-

Edifier Edifier E3350B E3350B Edifier E3350B är ett 2.1-högtalarsystem som passar bra in i det moderna hemmet. Det är inte bara häftig design utan även bra kraft i ljudet. Systemet har en 5-tums subwoofer samt 2 stycken högtalare på 9 Watt per högtalare.   Subwoofer i häftig design Subwoofern är i unik design som skiljer sig från mängden och utmärker sig i hemmet. Den är i vit utformning med svart färg på toppen. På toppen hittar du en knapp som stänger av och på systemet. Justering av basnivå görs även på subwoofern.   Fjärrkontroll medföljer I paketet medföljer en trådad fjärrkontroll. Genom denna kan du enkelt justera volymen och även koppla in 3,5mm enheter och spela musik direkt i högtalarna. Vid köp av detta paket ingår 2 års garanti, 3.5mm till 3.5mm ljudkabel samt manual. Datorhögtalare 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Datorhögtalare