Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Två kraftfulla, 5-tums aktiva högtalare

Pioneer S-DJ50X White

  Art.nr: 199244
 • 107 dB maximalt ljudtryck
 • AB-förstärkare
 • Equalizer
 • Groove Technology
 • Praktiskt energisparläge

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Två kraftfulla, 5-tums aktiva referenshögtalare

S-DJ80X aktiva referenshögtalare är utformade att ge dig en perfekt feedback när du slipar dina DJ-färdigheter. Dessa monitorhögtalare erbjuder en fantastisk ljudkvalitet, en exakt bas med bättre svar, tre olika ingångar och inbyggd equaliser – perfekt för varje DJ som kräver en ljudåtergivning med högsta möjliga precision. Högtalarna drivs i ett bi-amp-system av en högeffektiv klass AB-förstärkare som matar tweeterar och baselement separat.

Maximal prestanda

För maximal prestanda, tyngre bas och mindre oönskad resonans är både högtalarlåda och basreflexkanaler byggda i extremt styv MDF-skiva. Pioneer använder dessutom baselement med aramidfiberkoner och tweetrar med mjuk kupol i magnetvätska för en optimal ljudkvalitet och ökad tillförlitlighet.

Groove Technology

För ett bättre luftflöde genom lådan har Pioneer försett porthålet med spår som varsamt leder ljudvågorna. Teknologin minskar de stående vågorna från porthålets öppning, vilket ger ett mjukare bas- och mellanregister med mer kraft.

Konvex diffuser

För att matcha högtalarnas bas är de mjuka kupoltweetrarna placerade bakom en konvex diffuser som optimerar effekten och sprider ljudenergin åt vänster och höger för en bredare stereobild. Det blå området nedan visar normal ljudspridning, medan den förbättrade ljudspridningen tack vare diffusern visas i orange. Som en extra effekt lyser dessutom diffusern med vitt sken när högtalarna är påslagna.

Smart equaliser

Du kan också justera diskanten på högtalarens baksida tack vare en inbyggd equaliser. Equalisern justerar diskanten i steg om en decibel (-2 dB till +1 dB) så att du kan forma ljudet precis som du vill ha det.

Gott om anslutningar och funktioner

S-DJ80X har tre olika ingångar (XLR, TRS och RCA) för anslutning av en rad enheter, som DJ-utrustning, datorer och bärbara enheter. Högtalarna också ett automatiskt standby-läge som både är praktiskt och sparar energi – högtalarna stängs av automatiskt när ingen ingångssignal upptäckts på 20 minuter, och sätts på igen så fort en signal upptäcks.

Komplettera ditt köp

(13 st)
 • Gömmer sladdar och grendosor
 • Flamsäker
 • Gummifötter

299:-

Pioneer Pioneer S-DJ50X White Två kraftfulla, 5-tums aktiva referenshögtalareS-DJ80X aktiva referenshögtalare är utformade att ge dig en perfekt feedback när du slipar dina DJ-färdigheter. Dessa monitorhögtalare erbjuder en fantastisk ljudkvalitet, en exakt bas med bättre svar, tre olika ingångar och inbyggd equaliser – perfekt för varje DJ som kräver en ljudåtergivning med högsta möjliga precision. Högtalarna drivs i ett bi-amp-system av en högeffektiv klass AB-förstärkare som matar tweeterar och baselement separat.Maximal prestandaFör maximal prestanda, tyngre bas och mindre oönskad resonans är både högtalarlåda och basreflexkanaler byggda i extremt styv MDF-skiva. Pioneer använder dessutom baselement med aramidfiberkoner och tweetrar med mjuk kupol i magnetvätska för en optimal ljudkvalitet och ökad tillförlitlighet.Groove TechnologyFör ett bättre luftflöde genom lådan har Pioneer försett porthålet med spår som varsamt leder ljudvågorna. Teknologin minskar de stående vågorna från porthålets öppning, vilket ger ett mjukare bas- och mellanregister med mer kraft.Konvex diffuserFör att matcha högtalarnas bas är de mjuka kupoltweetrarna placerade bakom en konvex diffuser som optimerar effekten och sprider ljudenergin åt vänster och höger för en bredare stereobild. Det blå området nedan visar normal ljudspridning, medan den förbättrade ljudspridningen tack vare diffusern visas i orange. Som en extra effekt lyser dessutom diffusern med vitt sken när högtalarna är påslagna.Smart equaliserDu kan också justera diskanten på högtalarens baksida tack vare en inbyggd equaliser. Equalisern justerar diskanten i steg om en decibel (-2 dB till +1 dB) så att du kan forma ljudet precis som du vill ha det.Gott om anslutningar och funktionerS-DJ80X har tre olika ingångar (XLR, TRS och RCA) för anslutning av en rad enheter, som DJ-utrustning, datorer och bärbara enheter. Högtalarna också ett automatiskt standby-läge som både är praktiskt och sparar energi – högtalarna stängs av automatiskt när ingen ingångssignal upptäckts på 20 minuter, och sätts på igen så fort en signal upptäcks. DJ-högtalare 4 2 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. DJ-högtalare