Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Välljudande och kraftfullt högtalarpaket!

Andersson HIS 3.1 - Package 5.1 Large

  Art.nr: 171840
  • 5.1 högtalarpaket
  • 3-vägs golvhögtalare
  • Guldpläterade anslutningar
  • Svart pianolack-finish
  • Imponerande ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Välljudande och kraftfullt högtalarpaket!

Andersson HIS 3.1 är den senaste och främsta högtalarserien från Andersson och kan erbjuda dig ett kraftigt och imponerande ljud i en exklusiv kombination av kvalité och design. I detta kompletta högtalarpaketet får du ett par kraftfulla golvhögtalare, en centerhögtalare, två välljudande surroundhögtalare samt en kraftfull subwoofer. Allt du behöver för en överlägsen ljudupplevelse!

Obs! Kablar medföljer ej

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson HIS 3.1 - Package 5.1 Large Välljudande och kraftfullt högtalarpaket!Andersson HIS 3.1 är den senaste och främsta högtalarserien från Andersson och kan erbjuda dig ett kraftigt och imponerande ljud i en exklusiv kombination av kvalité och design. I detta kompletta högtalarpaketet får du ett par kraftfulla golvhögtalare, en centerhögtalare, två välljudande surroundhögtalare samt en kraftfull subwoofer. Allt du behöver för en överlägsen ljudupplevelse!Obs! Kablar medföljer ej Högtalarpaket 3,9 7 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Högtalarpaket