Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Multiroom-högtalare i snygg design med stort ljud

Audio Pro Addon C3 - White

  Art.nr: 1004223
  • Strömma trådlöst med Bluetooth
  • Anslut 3,5 mm AUX-kabel
  • Sammankoppla flera högtalare trådlöst
  • Snygg och gedigen design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Liten högtalare med stort ljud. Addon C3 levererar en häpnadsväckande ljudkvalitet för sin storlek. Batteridriven så att du kan röra dig med din musik. Spela din musik trådlöst hemma i en wifi multirumsuppsättning, eller bär den med dig och spela trådlöst med Bluetooth. Spela i trädgården, eller ta med den till stranden.

Simpel men stilfull design

Addon C3 ger en gedigen känsla som lätt passar in överallt. Dess karaktäristiska drag med bärrem i äkta läder och detaljer i i aluminium och allt framtaget av svenska Audio Pro AB i Helsingborg ger dig en enhet du inte drar dig för att varken hantera eller ha framme.

Anslut din ljudkälla och få underhållning i hög ljudkvalitet

Oavsett om du exempelvis ansluter din smartphone, surfplatta eller laptop trådlöst med Bluetooth 4.0 eller med 3,5 mm AUX-kabel kommer allt som spelas upp komma ut med utmärkt ljudåtergivning ur denna högtalare. Optimalt utformad och med dess två separata högtalarelement får du en bra blandning av klar diskant med djupare bas men även en bra spridning på ljudet i rummet du befinner dig i.

Lätthanterade multiroom-möjligheter

Ha en högtalare i varje rum och spela till en eller allihop samtidigt. Alla kan spela sin personliga favoritmusik på vilken högtalare de vill. Spela från internet-streamingtjänster, från en dator eller en NAS på ditt nätverk, eller musik på din telefon.Allt sköts med den superenkla appen.

Du spelar lätt upp din favoritunderhållning i dina appar eller så ansluter du valfri ljudkälla som exempelvis en CD-spelare i en av högtalarna för att denna signal skall skickas vidare till övriga högtalare. Du kan även välja exakt vilka högtalare som skall spela upp musik och du styr även volymen på dessa individuellt direkt i appen för att de skall passa sin omgivning.

Med dedikerade knappar för Wi-Fi-presets kan du välja att spara en spellista eller radiostation för omedelbar uppspelning direkt på högtalaren utan att behöva tänka på uppstart av appar eller ljudkällor.

Batteri som räcker länge

Addon C3 formgiven för att användas länge. Batteriet räcker hela 15 timmar på halv volym, och hela 9 timmar på full volym så att du kan njuta av din musik.

Det ska vara enkelt att lyssna på din musik

Du behöver inte öppna en massa appar på din telefon, det är bara att trycka och spela. Spara din favoritradiostation eller din spellista på en knapp för att enkelt spela direkt. Med Airplay®, Spotify Connect® och Bluetooth® kan du spela all din musik, precis som du vill.

Audio Pro Audio Pro Addon C3 - White 14521 Liten högtalare med stort ljud. Addon C3 levererar en häpnadsväckande ljudkvalitet för sin storlek. Batteridriven så att du kan röra dig med din musik. Spela din musik trådlöst hemma i en wifi multirumsuppsättning, eller bär den med dig och spela trådlöst med Bluetooth. Spela i trädgården, eller ta med den till stranden. Simpel men stilfull design Addon C3 ger en gedigen känsla som lätt passar in överallt. Dess karaktäristiska drag med bärrem i äkta läder och detaljer i i aluminium och allt framtaget av svenska Audio Pro AB i Helsingborg ger dig en enhet du inte drar dig för att varken hantera eller ha framme. Anslut din ljudkälla och få underhållning i hög ljudkvalitet Oavsett om du exempelvis ansluter din smartphone, surfplatta eller laptop trådlöst med Bluetooth 4.0 eller med 3,5 mm AUX-kabel kommer allt som spelas upp komma ut med utmärkt ljudåtergivning ur denna högtalare. Optimalt utformad och med dess två separata högtalarelement får du en bra blandning av klar diskant med djupare bas men även en bra spridning på ljudet i rummet du befinner dig i. Lätthanterade multiroom-möjligheter Ha en högtalare i varje rum och spela till en eller allihop samtidigt. Alla kan spela sin personliga favoritmusik på vilken högtalare de vill. Spela från internet-streamingtjänster, från en dator eller en NAS på ditt nätverk, eller musik på din telefon.Allt sköts med den superenkla appen. Du spelar lätt upp din favoritunderhållning i dina appar eller så ansluter du valfri ljudkälla som exempelvis en CD-spelare i en av högtalarna för att denna signal skall skickas vidare till övriga högtalare. Du kan även välja exakt vilka högtalare som skall spela upp musik och du styr även volymen på dessa individuellt direkt i appen för att de skall passa sin omgivning. Med dedikerade knappar för Wi-Fi-presets kan du välja att spara en spellista eller radiostation för omedelbar uppspelning direkt på högtalaren utan att behöva tänka på uppstart av appar eller ljudkällor. Batteri som räcker länge Addon C3 formgiven för att användas länge. Batteriet räcker hela 15 timmar på halv volym, och hela 9 timmar på full volym så att du kan njuta av din musik. Det ska vara enkelt att lyssna på din musik Du behöver inte öppna en massa appar på din telefon, det är bara att trycka och spela. Spara din favoritradiostation eller din spellista på en knapp för att enkelt spela direkt. Med Airplay®, Spotify Connect® och Bluetooth® kan du spela all din musik, precis som du vill. Multiroom-högtalare 2390 SEK 2390 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Multiroom-högtalare