Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Urbanears Baggen - Högt och mäktigt

Urbanears Baggen - Dirty Pink

  Art.nr: 242878
 • Stort ljud med imponerande bas
 • Spara dina Spotifylistor i högtalaren
 • Multiroom-funktioner
 • Kompatibel med både Airplay och Chromecast
 • Inbyggd WiFi och Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Baggen är alltid ansluten och redo för att spela allt. Spela musik trådlöst, anslut till din favoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller använd din AUX-sladd och anslut till din skivspelare. Spara upp till sju Spotify-spellistor eller internetradiostationer som förval, och ändra stämningen i rummet på nolltid. Kombinera med andra Connected Speakers för ditt eget multirumssystem. Baggen har en extra rejäl uppsättning frekvenser som erbjuder kraftigt, välbalanserat ljud, med en djup bas och bred frekvens. Perfekt för stora utrymmen såsom vardagsrum, uterum och stora, öppna ytor.


"Urbanears har lyckats med konstycket att kombinera en snygg och originell form ihop med ett riktigt bra ljud."


Läs hela testet från M3 här

Om connected speakers

Urbanears Connected Speakers kan du ansluta till allt och de ger dig en imponerande multirum-ljudupplevelse. Panelen görden enkel att använda och den blir snabbt en del av din vardagoch ditt musiklyssnande.

Urbanears Connected Speakers ger dig friheten att via avancerad WiFi-teknologi spela din favoritmusik från en mängd olika källor. Du kan använda Spotify Connect, Airplay eller inbyggd Chromecast. Anslut via Bluetooth eller använd den klassiska aux-sladden.

Anslutning

Anslut till din favoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller anslut till din skivspelare. Allt funkar.

Förval

Spara dina 7 favoritspellistor, podcasts eller internetradiostationer så att du kan sätta på dem direkt när du kommer hem.

Multiroom

Kombinera två eller flera högtalare för att få tillett multirumssystem och skapa ett anpassat ljudlandskap i ditt favoritrum.

Ljud

Vi vet att de rätta vibbarna kommer inifrån. Denna högtalare har en fantastisk stomme och en känsla för ljud som ger dina öron en ljudupplevelse du aldrig tidigare varit med om.

Riktiga knappar

Glöm svåra inställningar, den här högtalaren har riktiga knappar. Ställ in din musik som på den gamla goda tiden med en enkel vridning och ett tryck.

Färger

Vi är alla unika och därför kommer de här högtalarnai tyger i sex olika subtila eller starka färger – ditt val. Välj från stora Stammen eller extra stora Baggen. Båda passar in i vilka utrymmen som helst.

Titta även på

(0 st)
 • Integrerad Chromecast
 • Strömma trådlöst med Wi-Fi och Bluetooth
 • Klassisk Marshall-design

2 990:-

Titta även på

(0 st)
 • Integrerad Chromecast
 • Strömma trådlöst med Wi-Fi och Bluetooth
 • Klassisk Marshall-design

2 990:-

Urbanears Urbanears Baggen - Dirty Pink 4091722 Baggen är alltid ansluten och redo för att spela allt. Spela musik trådlöst, anslut till din favoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller använd din AUX-sladd och anslut till din skivspelare. Spara upp till sju Spotify-spellistor eller internetradiostationer som förval, och ändra stämningen i rummet på nolltid. Kombinera med andra Connected Speakers för ditt eget multirumssystem. Baggen har en extra rejäl uppsättning frekvenser som erbjuder kraftigt, välbalanserat ljud, med en djup bas och bred frekvens. Perfekt för stora utrymmen såsom vardagsrum, uterum och stora, öppna ytor. "Urbanears har lyckats med konstycket att kombinera en snygg och originell form ihop med ett riktigt bra ljud."Läs hela testet från M3 här Om connected speakers Urbanears Connected Speakers kan du ansluta till allt och de ger dig en imponerande multirum-ljudupplevelse. Panelen görden enkel att använda och den blir snabbt en del av din vardagoch ditt musiklyssnande. Urbanears Connected Speakers ger dig friheten att via avancerad WiFi-teknologi spela din favoritmusik från en mängd olika källor. Du kan använda Spotify Connect, Airplay eller inbyggd Chromecast. Anslut via Bluetooth eller använd den klassiska aux-sladden. Anslutning Anslut till din favoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller anslut till din skivspelare. Allt funkar. Förval Spara dina 7 favoritspellistor, podcasts eller internetradiostationer så att du kan sätta på dem direkt när du kommer hem. Multiroom Kombinera två eller flera högtalare för att få tillett multirumssystem och skapa ett anpassat ljudlandskap i ditt favoritrum. Ljud Vi vet att de rätta vibbarna kommer inifrån. Denna högtalare har en fantastisk stomme och en känsla för ljud som ger dina öron en ljudupplevelse du aldrig tidigare varit med om. Riktiga knappar Glöm svåra inställningar, den här högtalaren har riktiga knappar. Ställ in din musik som på den gamla goda tiden med en enkel vridning och ett tryck. Färger Vi är alla unika och därför kommer de här högtalarnai tyger i sex olika subtila eller starka färger – ditt val. Välj från stora Stammen eller extra stora Baggen. Båda passar in i vilka utrymmen som helst. Multiroom-högtalare 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Multiroom-högtalare