Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Urbanears Stammen - Snygg och kraftfull

Urbanears Stammen - Concrete Grey

  Art.nr: 242853
  • Multiroom-funktioner med grymt ljud
  • Spara dina Spotifylistor i högtalaren
  • Kompatibel med både Airplay och Chromecast
  • Inbyggd WiFi och Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stammen som är snygg och kraftfull ansluter dig till vaddu än vill spela med. Spela musik trådlöst, anslut till dinfavoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller använd din AUX-sladd och anslut till din skivspelare. Spara upp till sju Spotify-spellistor eller internetradiostationer som förval, och ändra stämningen i rummet på nolltid. Kombinera med andra Connected Speakers för ditt eget multirumssystem. Stammen har en kraftig subwoofer och två neodymium dome tweeters och gör att du kan njuta fullt av ett komplett ljudsystem. Perfekt för små och medelstora utrymmen, såsom vardagsrum, sovrum och små lägenheter.

"Färgglatt multiroom-system från Urbanears imponerar"

"Urbanears har lyckats med konststycket att kombinera en snygg och originell form ihop med ett riktigt bra ljud."

Läs hela testet från M3 här
"Överraskande livsstilshögtalare"

"Stammen är något så ovanligt som en designhögtalare med överraskande bra ljud."

Läs hela testet från Ljud & Bild här

Om connected speakers

Urbanears Connected Speakers kan du ansluta till allt och de ger dig en imponerande multirum-ljudupplevelse. Panelen görden enkel att använda och den blir snabbt en del av din vardagoch ditt musiklyssnande.

Urbanears Connected Speakers ger dig friheten att via avancerad WiFi-teknologi spela din favoritmusik från en mängd olika källor. Du kan använda Spotify Connect, Airplay eller inbyggd Chromecast. Anslut via Bluetooth eller använd den klassiska aux-sladden.

Anslutning

Anslut till din favoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller anslut till din skivspelare. Allt funkar.

Förval

Spara dina 7 favoritspellistor, podcasts eller internetradiostationer så att du kan sätta på dem direkt när du kommer hem.

Multiroom

Kombinera två eller flera högtalare för att få tillett multirumssystem och skapa ett anpassat ljudlandskap i ditt favoritrum.

Ljud

Vi vet att de rätta vibbarna kommer inifrån. Denna högtalare har en fantastisk stomme och en känsla för ljud som ger dina öron en ljudupplevelse du aldrig tidigare varit med om.

Riktiga knappar

Glöm svåra inställningar, den här högtalaren har riktiga knappar. Ställ in din musik som på den gamla goda tiden med en enkel vridning och ett tryck.

Färger

Vi är alla unika och därför kommer de här högtalarnai tyger i sex olika subtila eller starka färger – ditt val. Välj från stora Stammen eller extra stora Baggen. Båda passar in i vilka utrymmen som helst.

Titta även på

(1 st)
  • Klart och kraftfullt ljud
  • Strömma musik via Bluetooth eller WiFi
  • Kostnadsfri SoundTouch-app

3 990:-

Urbanears Urbanears Stammen - Concrete Grey 4091648 Stammen som är snygg och kraftfull ansluter dig till vaddu än vill spela med. Spela musik trådlöst, anslut till dinfavoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller använd din AUX-sladd och anslut till din skivspelare. Spara upp till sju Spotify-spellistor eller internetradiostationer som förval, och ändra stämningen i rummet på nolltid. Kombinera med andra Connected Speakers för ditt eget multirumssystem. Stammen har en kraftig subwoofer och två neodymium dome tweeters och gör att du kan njuta fullt av ett komplett ljudsystem. Perfekt för små och medelstora utrymmen, såsom vardagsrum, sovrum och små lägenheter. "Färgglatt multiroom-system från Urbanears imponerar" "Urbanears har lyckats med konststycket att kombinera en snygg och originell form ihop med ett riktigt bra ljud."Läs hela testet från M3 här "Överraskande livsstilshögtalare" "Stammen är något så ovanligt som en designhögtalare med överraskande bra ljud."Läs hela testet från Ljud & Bild här Om connected speakers Urbanears Connected Speakers kan du ansluta till allt och de ger dig en imponerande multirum-ljudupplevelse. Panelen görden enkel att använda och den blir snabbt en del av din vardagoch ditt musiklyssnande. Urbanears Connected Speakers ger dig friheten att via avancerad WiFi-teknologi spela din favoritmusik från en mängd olika källor. Du kan använda Spotify Connect, Airplay eller inbyggd Chromecast. Anslut via Bluetooth eller använd den klassiska aux-sladden. Anslutning Anslut till din favoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller anslut till din skivspelare. Allt funkar. Förval Spara dina 7 favoritspellistor, podcasts eller internetradiostationer så att du kan sätta på dem direkt när du kommer hem. Multiroom Kombinera två eller flera högtalare för att få tillett multirumssystem och skapa ett anpassat ljudlandskap i ditt favoritrum. Ljud Vi vet att de rätta vibbarna kommer inifrån. Denna högtalare har en fantastisk stomme och en känsla för ljud som ger dina öron en ljudupplevelse du aldrig tidigare varit med om. Riktiga knappar Glöm svåra inställningar, den här högtalaren har riktiga knappar. Ställ in din musik som på den gamla goda tiden med en enkel vridning och ett tryck. Färger Vi är alla unika och därför kommer de här högtalarnai tyger i sex olika subtila eller starka färger – ditt val. Välj från stora Stammen eller extra stora Baggen. Båda passar in i vilka utrymmen som helst. Multiroom-högtalare 5 1 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Multiroom-högtalare