Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Digitala röstassistenten Amazon Echo Dot, 2nd Gen

Amazon Echo Dot 2nd Gen

  Art.nr: 1005163
  • Smart och uppkopplad högtalare
  • Exakt ljudupptagning i sju mikrofoner
  • Anslut din befintliga högtalare för kraftfullare ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Amazon Echo Dot, 2nd Gen låter dig ta hand om dina vardagssysslor på enklaste vis. Med hjälp av Amazon:s virtuella röstassistent Alexa kan du simpelt nog prata med din högtalare för att ta del av mängder av diverse smarta funktioner. Kontrollera smarta IoT-enheter i hemmet, spela upp musik från streaming-tjänster direkt i högtalaren eller få en nyhetsrapport för att nämna några funktioner.

Allt kretsar kring Alexa

Echo med din digitala röstassistent är kontinuerligt uppkopplad mot en molnbaserad tjänst som hjälper dig med att omedelbart nå rätt information. Med dess sju separata mikrofoner kan den utföra exakt röstanalys även om det finns störande ljud i omgivningen och även på långt avstånd, så du lätt kan få svar på frågor eller få utfört en speciell uppgift. Be om påminnelser, starta en timer, be om väckning vid ett speciellt klockslag, kontrollera kompatibel belysning eller sammankopplad till din smartphone kan du även utföra telefonsamtal, skicka meddelanden och lyssna på telefonsvararen - allt med hjälp av din röst. Du får en oerhört stor vidd av möjligheter.

Utöka ljudet med extra högtalare

Utöver den integrerade högtalare i Echo kan du även sammankoppla enheten trådlöst genom Bluetooth eller med 3,5 mm AUX-kabel till en annan högtalare om du vill förstärka ljudet i Alexa eller i musiken du väljer att spela upp.

I dagsläget finns det inget stöd för att kommunicera med Alexa på Svenska då enheten just nu enbart har stöd för Engelska och Tyska, men det kan självklart ändras på sikt och få stöd även för detta då allt är molnbaserat och du själv slipper tänka på diverse uppdateringar av enheten.

Amazon Amazon Echo Dot 2nd Gen Echo Dot 2nd Gen Amazon Echo Dot, 2nd Gen låter dig ta hand om dina vardagssysslor på enklaste vis. Med hjälp av Amazon:s virtuella röstassistent Alexa kan du simpelt nog prata med din högtalare för att ta del av mängder av diverse smarta funktioner. Kontrollera smarta IoT-enheter i hemmet, spela upp musik från streaming-tjänster direkt i högtalaren eller få en nyhetsrapport för att nämna några funktioner. Allt kretsar kring Alexa Echo med din digitala röstassistent är kontinuerligt uppkopplad mot en molnbaserad tjänst som hjälper dig med att omedelbart nå rätt information. Med dess sju separata mikrofoner kan den utföra exakt röstanalys även om det finns störande ljud i omgivningen och även på långt avstånd, så du lätt kan få svar på frågor eller få utfört en speciell uppgift. Be om påminnelser, starta en timer, be om väckning vid ett speciellt klockslag, kontrollera kompatibel belysning eller sammankopplad till din smartphone kan du även utföra telefonsamtal, skicka meddelanden och lyssna på telefonsvararen - allt med hjälp av din röst. Du får en oerhört stor vidd av möjligheter. Utöka ljudet med extra högtalare Utöver den integrerade högtalare i Echo kan du även sammankoppla enheten trådlöst genom Bluetooth eller med 3,5 mm AUX-kabel till en annan högtalare om du vill förstärka ljudet i Alexa eller i musiken du väljer att spela upp. I dagsläget finns det inget stöd för att kommunicera med Alexa på Svenska då enheten just nu enbart har stöd för Engelska och Tyska, men det kan självklart ändras på sikt och få stöd även för detta då allt är molnbaserat och du själv slipper tänka på diverse uppdateringar av enheten. Smarta högtalare 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Smarta högtalare