Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfullt 2.1-system med trådlös subwoofer och ARC

Andersson SRS 3.1

  Art.nr: 241997
 • 260 Watt uteffekt
 • Strömma musik via Bluetooth
 • Anslut USB-minne eller 3,5 mm AUX-kabel
 • Optisk och koaxial anslutning till TV, Blu-ray-spelare och spelkonsol
 • Väggfäste och fjärrkontroll ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med SRS 3.1 får du inte bara ett trivsamt och lättinstallerat ljudsystem för film och serietittande. Du kan även enkelt ansluta övriga enheter med Bluetooth-stöd för att streama din underhållning trådlöst precis som subwoofern som bara ansluts med strömkabel där du väljer att placera den för att trådlöst synkroniseras med din soundbar.

Bra effekt och utmärkta anslutningsmöjligheter

Med sammanlagd effekt på 260 Watt där 180 Watt kommer ur din subwoofer får du ett kraftfullt ljud som skapar skön känsla vid både film och musik då du inte bara hör lågfrekventa ljud utan även får känna dom. Du ansluter enkelt till din soundbar i någon av de tre HDMI-ingångarna varav en med ARC som låter dig minimera antalet kablar från din TV. Annars går det även bra med optisk, koaxial eller 3,5 mm AUX-kabel för att ta in ljudet så du har gott om alternativ för många olika enheter som blu-ray-spelare, spelkonsoler eller mediaspelare som Apple TV.

Lekande lätt parar du ihop din Android- eller iOS-enhet som smartphone eller surfplatta trådlöst med Bluetooth för att strömma bra poddar eller musik med kraftfullt ljud. Lika smidigt ansluter du din kompatibla laptop om du föredrar exempelvis serietittande på den, eller anslut ett USB-minne i den lättillgängliga ingången på sidan för uppspelning av media därigenom.

Fäst din soundbar på väggen

Fäste för väggmontering medföljer om du skulle behöva ha platsen ledig på din mediamöbel och får din soundbar monterad tätt intill väggen. Med SRS 3.1 får du direkt båda valmöjligheterna för det som passar din smak och ditt hem bäst.

Enkelt att justera ljudet

Volym och ljudkälla kan du välja på en sidan av din soundbar, men du får även en lättöverskådlig fjärrkontroll med grundläggande men smidiga funktioner. Knappar för dedikerade och förinställda equaliser-lägen för film och musik, justera volym men även ställa in egna nivåer på bas och diskant för att personifiera ljudbilden så det passar just dig.

Titta även på

(25 st)
 • 300 W uteffekt
 • Trådlös subwoofer
 • Bluetooth

2 490:-

Titta även på

(25 st)
 • 300 W uteffekt
 • Trådlös subwoofer
 • Bluetooth

2 490:-

Andersson Andersson SRS 3.1 MW-1689 Med SRS 3.1 får du inte bara ett trivsamt och lättinstallerat ljudsystem för film och serietittande. Du kan även enkelt ansluta övriga enheter med Bluetooth-stöd för att streama din underhållning trådlöst precis som subwoofern som bara ansluts med strömkabel där du väljer att placera den för att trådlöst synkroniseras med din soundbar. Bra effekt och utmärkta anslutningsmöjligheter Med sammanlagd effekt på 260 Watt där 180 Watt kommer ur din subwoofer får du ett kraftfullt ljud som skapar skön känsla vid både film och musik då du inte bara hör lågfrekventa ljud utan även får känna dom. Du ansluter enkelt till din soundbar i någon av de tre HDMI-ingångarna varav en med ARC som låter dig minimera antalet kablar från din TV. Annars går det även bra med optisk, koaxial eller 3,5 mm AUX-kabel för att ta in ljudet så du har gott om alternativ för många olika enheter som blu-ray-spelare, spelkonsoler eller mediaspelare som Apple TV. Lekande lätt parar du ihop din Android- eller iOS-enhet som smartphone eller surfplatta trådlöst med Bluetooth för att strömma bra poddar eller musik med kraftfullt ljud. Lika smidigt ansluter du din kompatibla laptop om du föredrar exempelvis serietittande på den, eller anslut ett USB-minne i den lättillgängliga ingången på sidan för uppspelning av media därigenom. Fäst din soundbar på väggen Fäste för väggmontering medföljer om du skulle behöva ha platsen ledig på din mediamöbel och får din soundbar monterad tätt intill väggen. Med SRS 3.1 får du direkt båda valmöjligheterna för det som passar din smak och ditt hem bäst. Enkelt att justera ljudet Volym och ljudkälla kan du välja på en sidan av din soundbar, men du får även en lättöverskådlig fjärrkontroll med grundläggande men smidiga funktioner. Knappar för dedikerade och förinställda equaliser-lägen för film och musik, justera volym men även ställa in egna nivåer på bas och diskant för att personifiera ljudbilden så det passar just dig. Soundbar 2,5 6 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Soundbar