Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv soundbar med trådlös subwoofer

Klipsch SB-3

  Art.nr: 192450
  • Väggmonterbar
  • 300 watt uteffekt
  • Virtuell surround
  • 10" trådlös subwoofer
  • Tidlös design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Exklusiv soundbar med trådlös subwoofer!

Klipsch SB-3 är en snygg och exklusiv soundbar, utrustad med högkvalitativa diskanter av aluminium i både soundbar och subwoofer, som ser till att leverera ett riktigt levande och bra ljud till filmer, spel och musik. Med otroliga 300W uteffekt och sina hornladdade diskanter får du ett otroligt fylligt och naturtroget ljud som är perfekt när du tittar på en spännande film. 

Eftersom Klipsch SB-3 lämpar sig så bra till såväl musik som film är den en perfekt ersättare både till din hemmabio- och stereoanläggning.

Virtuell surround

Klipsch SB-3 har ett väljbart läge som skapar en häftig simulerad 3D-effekt som lämpar sig perfekt för en 3D-TV. Skulle du vilja lyssna på musik igen kopplar du bort virtuella läget så att du får ett mer direktstrålande och rakt ljud.

Anslutningar

Soundbaren har en digital optisk ljudingång för digital ljudanslutning till TV eller annan enhet och analog RCA anslutning för enheter som inte har optisk ljudingång. Den trådlösa 10" subwoofern gör att man slipper jobbig och komplicerad kabeldragning och får större frihet vad gäller placering i rummet. Du har också valet att montera soundbaren på väggen, tack vare sina nyckelhålsfästen, för en snygg installation och bättre ljudbild.

Klipsch SB-3 är enkel att koppla ihop med en kompatibel enhet och den medföljande fjärrkontrollen är lätt att hantera.

Klipsch Klipsch SB-3 1014913 Exklusiv soundbar med trådlös subwoofer!Klipsch SB-3 är en snygg och exklusiv soundbar, utrustad med högkvalitativa diskanter av aluminium i både soundbar och subwoofer, som ser till att leverera ett riktigt levande och bra ljud till filmer, spel och musik. Med otroliga 300W uteffekt och sina hornladdade diskanter får du ett otroligt fylligt och naturtroget ljud som är perfekt när du tittar på en spännande film. Eftersom Klipsch SB-3 lämpar sig så bra till såväl musik som film är den en perfekt ersättare både till din hemmabio- och stereoanläggning.Virtuell surroundKlipsch SB-3 har ett väljbart läge som skapar en häftig simulerad 3D-effekt som lämpar sig perfekt för en 3D-TV. Skulle du vilja lyssna på musik igen kopplar du bort virtuella läget så att du får ett mer direktstrålande och rakt ljud.AnslutningarSoundbaren har en digital optisk ljudingång för digital ljudanslutning till TV eller annan enhet och analog RCA anslutning för enheter som inte har optisk ljudingång. Den trådlösa 10" subwoofern gör att man slipper jobbig och komplicerad kabeldragning och får större frihet vad gäller placering i rummet. Du har också valet att montera soundbaren på väggen, tack vare sina nyckelhålsfästen, för en snygg installation och bättre ljudbild.Klipsch SB-3 är enkel att koppla ihop med en kompatibel enhet och den medföljande fjärrkontrollen är lätt att hantera. Soundbar 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar