Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Soundbar med trådlös subwoofer

LG LAS454B

  Art.nr: 235195
 • 300 Watt uteffekt för kraftfullt ljud
 • Trådlös anslutning med Bluetooth
 • Subwoofer för extra djup
 • Utmärkt ljud till film, musik och spel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kompakt men kraftfullt. LAS454B från LG är ett perfekt alternativ för dig som vill ha bättre ljud till din TV utan att hela rummets fylls av sladdar och högtalare. En slimmad soundbar tillsammans med en trådlös subwoofer möjliggör en stilren installation samtidigt som du får en grym ljudupplevelse.

Bioljud hemma i soffan

LAS454B ger ett grymt ljud som tar filmtittandet till nästa nivå. Actionfilmer blir mer spännande tillsammans med den trådlösa subwoofern, dialoger blir tydligare och musik kommer till liv tack vare att hela ljudbilden träder fram. 300 Watt styrka säkerställer att du kan spela högt nog för att verkligen få hela upplevelsen hemma i soffan.

Lyssna på musik trådlöst

Filmer och serier är inte den enda du vill uppleva med bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. En trådlös anslutning gör det mycket bekvämare.

Ljudet är felfritt och du har en räckvidd på 10 meter så att du kan byta musik utan att stå vid soundbaren. Om din mobiltelefon eller surfplatta inte använder sig av Bluetooth kan du självklart också använda en traditionell 3,5 mm stereokabel för ljudöverföring.

Snygg och enkel installation med trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver du inte tänka på krånglig kabeldragning som ska gå kors och tvärs över hela vardagsrummet. Detta resulterar i både en enklare installation och en mycket mer stilren lösning. Du får också en större frihet vart du kan placera subwoofern. Med LAS454B får du en snygg och diskret lösning för ett komplett hemmabiosystem.

Titta även på

(26 st)
 • 300 W uteffekt
 • Trådlös subwoofer
 • Bluetooth

2 490:-

Titta även på

(26 st)
 • 300 W uteffekt
 • Trådlös subwoofer
 • Bluetooth

2 490:-

LG LG LAS454B LAS454B Kompakt men kraftfullt. LAS454B från LG är ett perfekt alternativ för dig som vill ha bättre ljud till din TV utan att hela rummets fylls av sladdar och högtalare. En slimmad soundbar tillsammans med en trådlös subwoofer möjliggör en stilren installation samtidigt som du får en grym ljudupplevelse. Bioljud hemma i soffan LAS454B ger ett grymt ljud som tar filmtittandet till nästa nivå. Actionfilmer blir mer spännande tillsammans med den trådlösa subwoofern, dialoger blir tydligare och musik kommer till liv tack vare att hela ljudbilden träder fram. 300 Watt styrka säkerställer att du kan spela högt nog för att verkligen få hela upplevelsen hemma i soffan. Lyssna på musik trådlöst Filmer och serier är inte den enda du vill uppleva med bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. En trådlös anslutning gör det mycket bekvämare. Ljudet är felfritt och du har en räckvidd på 10 meter så att du kan byta musik utan att stå vid soundbaren. Om din mobiltelefon eller surfplatta inte använder sig av Bluetooth kan du självklart också använda en traditionell 3,5 mm stereokabel för ljudöverföring. Snygg och enkel installation med trådlös subwoofer Med en trådlös subwoofer behöver du inte tänka på krånglig kabeldragning som ska gå kors och tvärs över hela vardagsrummet. Detta resulterar i både en enklare installation och en mycket mer stilren lösning. Du får också en större frihet vart du kan placera subwoofern. Med LAS454B får du en snygg och diskret lösning för ett komplett hemmabiosystem. Soundbar 4,6 20 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Soundbar