Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hopfällbara Bluetooth-hörlurar med brusreducering

Nedis HPBT3260

  Art.nr: 1007680
 • Upp till 24 timmars batteritid
 • Mikrofon för handsfree-funktion
 • Bekväm huvdbåge och öronkuddar
 • Anslut via Bluetooth
 • Resefodral och extra ljudkabel ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlösa hörlurar från Nedis som har en bekväm passform och aktiv brusreducering som stänger ute störande ljud från omgivningen med upp till 17 dB. Ta del av kristallklart ljud, en välbalanserad bas och en uppslukande ljudupplevelse kombinerat med trådlös frihet med en batteritid på hela 24 timmar. Hörlurarna är designade i mjuka material som passar perfekt för långa användningstider. Använd hörlurarna och lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller för att hantera inkommande samtal med hjälp av den inbyggda mikrofonen.

Trådlösa hörlurar med lång batteritid

Njut av din favoritunderhållning helt trådlöst med ett par Bluetooth-hörlurar. Hörlurarna ansluts till din smartphone eller surfplatta med hjälp av Bluetooth 4.0 och har en trådlös räckvidd på upp till tio meter.

De trådlösa hörlurarna har en batteritid på hela 24 timmar vilket gör att du kan lyssna på musik hela dagen utan att bekymra dig över batteritiden. Batteriet laddas med medföljande Micro-USB-kabel och blir fulladdat på cirka fyra timmar.

Bekväm passform i hopvikbar design

Bluetooth-hörlurarna har en elegant design med en mattsvart yta. De hopfällbara bågarna och det medföljande resefodralet ger en praktisk förvaring mellan användningarna.

Hörlurarnas öronkåpor och huvudbåge är tillverkade i mjuka material som ger en härlig bekvämlighet även under långa användningstider.

Hopfällbara Bluetooth-hörlurar med brusreducering

Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Med inbyggd mikrofon, fjärrkontroll och volymkontroll på ena öronkåpan hanterar du både inkommande samtal och musiken utan att behöva ta fram mobiltelefonen. Perfekt när du sitter på bussen eller är ute och reser.

Egenskaper Nedis HPBT3260BK Bluetooth-hörlurar

 • Stabil hopfällbar design med bekväm huvudbåge och öronkuddar
 • Bluetooth V.4.0-anslutning med räckvidd på 10 meter
 • Upp till 17 dB aktiv brusreducering
 • Kristallklart, rent ljud med välbalanserad bas
 • Ansluts till smartphones, surfplattor eller andra enheter med Bluetooth
 • Batteritid på 24 timmar
 • Förvaringsfodral och extra ljudkabel medföljer

Förpackningen innehåller:

 • Hörlurar
 • Resefodral
 • Stereoljudkabel
 • Micro-USB-kabel för laddning
 • Snabbstartsguide
Hopfällbara Bluetooth-hörlurar med brusreducering - Resefodral medföljer
Nedis Nedis HPBT3260 HPBT3260BK Trådlösa hörlurar från Nedis som har en bekväm passform och aktiv brusreducering som stänger ute störande ljud från omgivningen med upp till 17 dB. Ta del av kristallklart ljud, en välbalanserad bas och en uppslukande ljudupplevelse kombinerat med trådlös frihet med en batteritid på hela 24 timmar. Hörlurarna är designade i mjuka material som passar perfekt för långa användningstider. Använd hörlurarna och lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller för att hantera inkommande samtal med hjälp av den inbyggda mikrofonen. Trådlösa hörlurar med lång batteritid Njut av din favoritunderhållning helt trådlöst med ett par Bluetooth-hörlurar. Hörlurarna ansluts till din smartphone eller surfplatta med hjälp av Bluetooth 4.0 och har en trådlös räckvidd på upp till tio meter. De trådlösa hörlurarna har en batteritid på hela 24 timmar vilket gör att du kan lyssna på musik hela dagen utan att bekymra dig över batteritiden. Batteriet laddas med medföljande Micro-USB-kabel och blir fulladdat på cirka fyra timmar. Bekväm passform i hopvikbar design Bluetooth-hörlurarna har en elegant design med en mattsvart yta. De hopfällbara bågarna och det medföljande resefodralet ger en praktisk förvaring mellan användningarna. Hörlurarnas öronkåpor och huvudbåge är tillverkade i mjuka material som ger en härlig bekvämlighet även under långa användningstider. Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll Med inbyggd mikrofon, fjärrkontroll och volymkontroll på ena öronkåpan hanterar du både inkommande samtal och musiken utan att behöva ta fram mobiltelefonen. Perfekt när du sitter på bussen eller är ute och reser. Egenskaper Nedis HPBT3260BK Bluetooth-hörlurar Stabil hopfällbar design med bekväm huvudbåge och öronkuddarBluetooth V.4.0-anslutning med räckvidd på 10 meterUpp till 17 dB aktiv brusreduceringKristallklart, rent ljud med välbalanserad basAnsluts till smartphones, surfplattor eller andra enheter med BluetoothBatteritid på 24 timmarFörvaringsfodral och extra ljudkabel medföljer Förpackningen innehåller: HörlurarResefodralStereoljudkabelMicro-USB-kabel för laddningSnabbstartsguide Brusreducerande hörlurar 4,5 6 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Brusreducerande hörlurar