Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlöst gamingheadset med 7.1-surround

Logitech G930

  Art.nr: 188633
  • Trådlöst 2,4GHz
  • 7.1-surroundljud
  • Laddas via USB
  • Batteritid: 10 timmar
  • Brusreducerande mikrofon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G930 - Trådlöst gamingheadset med 7.1-surround!

Trådlöst gamingheadset med 7.1-surroundljud som ger en riktigt häftig ljudupplevelse. Headset är ett överlägset när det kommer till att leverera ljud både i spel-, musik- och film.

Doly 7.1-surround

7.1-surroundljud med Dolby®-teknik ger en otrolig ljudbild. Du hör fiender långt innan de hör dig, och med otrolig precision. Ett måste för de användare som förstår vilket övertag du har med rätt ljudåtergivning.

Programmerbara G-knappar

Headsetet har försetts med praktiska knappar på vänstra kåpan och tillåter dig att integrera i spel med till exempel musik och röstmorfning. Inställningarna går lätt med en knapptryckning och varje knapp går att anpassa efter eget önskemål i den medföljande programvaran. 

Lång batteritid med trådlös 2,4 GHz-teknik

Logitechs trådlösa teknik är upp till 38% snabbare och mer precis än Bluetooth-teknik. Du får ingen fördröjning i ljudet och headsetet hoppar automatiskt mellan frekvenser för att bibehålla en så tydlig och stark signal som möjligt. Tack vare den trådlösa tekniken kan headsetet drivas i upp till 10 timmar på en laddning - perfekt för långa spelsessioner. 

Fällbar, brusreducerande mikrofon

Mikrofonen är monterad på headsetets högra kåpa och går att fälla upp vid behov. Tack vare brusreducering hör dina medspelare endast din röst och inte något brus i bakgrunden. När mikrofonen är i uppfällt läge stängs ljudet automatiskt av vilket kan vara lämpligt i de lägen du inte vill höras. 

Systemkrav: Operativsystem: Windows® 8, Windows® 7 eller Windows Vista®, USB-port

Paketet innehåller: G930 Headset, Trådlös USB-adapter, Laddare, bruksanvisning.

Logitech Logitech G930 981-000550 Logitech G930 - Trådlöst gamingheadset med 7.1-surround!Trådlöst gamingheadset med 7.1-surroundljud som ger en riktigt häftig ljudupplevelse. Headset är ett överlägset när det kommer till att leverera ljud både i spel-, musik- och film.Doly 7.1-surround7.1-surroundljud med Dolby®-teknik ger en otrolig ljudbild. Du hör fiender långt innan de hör dig, och med otrolig precision. Ett måste för de användare som förstår vilket övertag du har med rätt ljudåtergivning.Programmerbara G-knapparHeadsetet har försetts med praktiska knappar på vänstra kåpan och tillåter dig att integrera i spel med till exempel musik och röstmorfning. Inställningarna går lätt med en knapptryckning och varje knapp går att anpassa efter eget önskemål i den medföljande programvaran. Lång batteritid med trådlös 2,4 GHz-teknikLogitechs trådlösa teknik är upp till 38% snabbare och mer precis än Bluetooth-teknik. Du får ingen fördröjning i ljudet och headsetet hoppar automatiskt mellan frekvenser för att bibehålla en så tydlig och stark signal som möjligt. Tack vare den trådlösa tekniken kan headsetet drivas i upp till 10 timmar på en laddning - perfekt för långa spelsessioner. Fällbar, brusreducerande mikrofonMikrofonen är monterad på headsetets högra kåpa och går att fälla upp vid behov. Tack vare brusreducering hör dina medspelare endast din röst och inte något brus i bakgrunden. När mikrofonen är i uppfällt läge stängs ljudet automatiskt av vilket kan vara lämpligt i de lägen du inte vill höras. Systemkrav: Operativsystem: Windows® 8, Windows® 7 eller Windows Vista®, USB-portPaketet innehåller: G930 Headset, Trådlös USB-adapter, Laddare, bruksanvisning. Dator & Gamingheadset 3,8 10 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Dator & Gamingheadset