Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hett gamingheadset med äkta 7.1 surround!

Razer Tiamat 7.1

  Art.nr: 173916
  • Äkta 7.1 surround
  • Mikrofon
  • Ljudkontroll
  • 40mm subwoofer
  • Ansluts via USB och 3,5mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer Tiamat 7.1

Tiamat 7.1 har blivit ett populärt headset tack vare sitt äkta 7.1 surround-ljud! Med hela tio stycken individuella högtalare som är noggrant placerade på olika platser i hörselkåpan återskapar headsetet ett fantastiskt surroundljud i både spel och film.

Maximal komfort och hållbarhet

Med sin robusta konstruktion och läderklädda öronkåpor kan du känna dig trygg med att få ett headset som kommer att hålla länge. Kåporna ser också till att headsetet får en optimal passform och garanterar en maximal komfort vilket är av stor vikt under långa spelsessioner. 

Ljudkontroll

Till headsetet medföljer en snyggt designad ljudkontroll där man kan ställa in volym för varje ljudkanal och hur djup bas man vill uppleva. Inställningsmöjligheter är extra viktigt eftersom när man spelar spel vill man uppleva ett visst ljud och när man ser på film ett annat. 

Systemkrav: Dator med inbyggt 7.1 ljudkort och USB-port. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Razer Razer Tiamat 7.1 RZ04-00600100-R3M1 Razer Tiamat 7.1 Tiamat 7.1 har blivit ett populärt headset tack vare sitt äkta 7.1 surround-ljud! Med hela tio stycken individuella högtalare som är noggrant placerade på olika platser i hörselkåpan återskapar headsetet ett fantastiskt surroundljud i både spel och film. Maximal komfort och hållbarhet Med sin robusta konstruktion och läderklädda öronkåpor kan du känna dig trygg med att få ett headset som kommer att hålla länge. Kåporna ser också till att headsetet får en optimal passform och garanterar en maximal komfort vilket är av stor vikt under långa spelsessioner.  Ljudkontroll Till headsetet medföljer en snyggt designad ljudkontroll där man kan ställa in volym för varje ljudkanal och hur djup bas man vill uppleva. Inställningsmöjligheter är extra viktigt eftersom när man spelar spel vill man uppleva ett visst ljud och när man ser på film ett annat.  Systemkrav: Dator med inbyggt 7.1 ljudkort och USB-port.  Dator & Gamingheadset 2,9 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Dator & Gamingheadset