Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilrent bluetooth-headset för tydliga samtal

Andersson MOH 1.0

  Art.nr: 189948
  • Klart och tydligt ljud
  • Väger endast 8 g
  • Upp till 4 timmar samtalstid
  • Bluetooth 3.0
  • 10 meter räckvidd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson MOH 1.0 är ett smart bluetooth-headset med flera funktioner och specifikationer som kommer göra din vardag, och dina samtal enklare att hantera. MOH 1.0 är kompatibel med alla Bluetooth-komaptibla handenheter. Förutom det ovanstående så är MOH 1.0 gjord i kvalitativt aluminium och har en lång batteritid.

Det är också lätt att använda och parkoppla headsetet med dina enheter. Du kan koppla samman två telefoner till ditt headset och på så sätt kunna svara med t.ex. din jobbtelefon och din telefon för privat bruk med ett enda headset. Med en räckvidd på hela 10 meter behöver du inte alltid bära med dig din parkopplade enhet. Det är kristallklart ljud även om telefonen inte är precis intill.

MOH 1.0 har en samtalstid på hela 4 timmar så du inte behöver vara orolig för att batteriet ska ta slut och avbryta konversationen. Samtalstiden är även kompleterad med en lika vass standby-tid på upp till 100 timmar.

Sammanfattningsvis så är MOH 1.0 ett mycket prisvärt headset som erbjuder alla de viktiga funktioner som ett bra headset ska innehålla, och som grädde på moset så får du ett kraftfullt batteri. 

Andersson Andersson MOH 1.0 BH33RT Andersson MOH 1.0 är ett smart bluetooth-headset med flera funktioner och specifikationer som kommer göra din vardag, och dina samtal enklare att hantera. MOH 1.0 är kompatibel med alla Bluetooth-komaptibla handenheter. Förutom det ovanstående så är MOH 1.0 gjord i kvalitativt aluminium och har en lång batteritid. Det är också lätt att använda och parkoppla headsetet med dina enheter. Du kan koppla samman två telefoner till ditt headset och på så sätt kunna svara med t.ex. din jobbtelefon och din telefon för privat bruk med ett enda headset. Med en räckvidd på hela 10 meter behöver du inte alltid bära med dig din parkopplade enhet. Det är kristallklart ljud även om telefonen inte är precis intill. MOH 1.0 har en samtalstid på hela 4 timmar så du inte behöver vara orolig för att batteriet ska ta slut och avbryta konversationen. Samtalstiden är även kompleterad med en lika vass standby-tid på upp till 100 timmar. Sammanfattningsvis så är MOH 1.0 ett mycket prisvärt headset som erbjuder alla de viktiga funktioner som ett bra headset ska innehålla, och som grädde på moset så får du ett kraftfullt batteri.  Handsfree 3 7 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Handsfree