Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-headset med innovativ design och display

Sony SBH-54 Black

  Art.nr: 223069
  • Bluetooth-anslutning
  • FM-radio
  • HD Voice och brusreducering
  • Display med information

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony SBH-54 är ett mångsidigt headset med två olika samtalsfunktioner. Du kan ta emot och ringa samtal, visa meddelanden, spela upp musik och lyssna på FM-radio. Allt styr du via headsetet.

Innovativ design

Håll headsetet i handen eller använda hörlurarna. Det kompakta Bluetooth-stereoheadset SBH54 kan användas som en diskret handenhet för att ringa och ta emot samtal. Eller så kan du använda det med de högkvalitativa hörlurarna för kristallklart ljud.

Högupplöst röst

HD Voice i hörlurarna på Bluetooth®-stereoheadset SBH54 tar bort störande bakgrundsljud och förstärker din röst så att alla kan höra dig klart och tydligt.

Brusreducering

Hörlurarna reducerar eko, vind och brus så att det enda som hörs för den du pratar med eller det du lyssnar på.

Display med information

Se inkommande samtal, SMS, musikuppspelning och FM-radion direkt på displayen. Du kan till och med använda SBH54 till att ringa ett samtal utan att plocka upp mobilen.

Titta även på

(0 st)
  • Stereoheadset
  • Inbyggd högtalare
  • Fjärrutlösare till kameran

899:-

Sony Sony SBH-54 Black 1297-6292 Sony SBH-54 är ett mångsidigt headset med två olika samtalsfunktioner. Du kan ta emot och ringa samtal, visa meddelanden, spela upp musik och lyssna på FM-radio. Allt styr du via headsetet. Innovativ design Håll headsetet i handen eller använda hörlurarna. Det kompakta Bluetooth-stereoheadset SBH54 kan användas som en diskret handenhet för att ringa och ta emot samtal. Eller så kan du använda det med de högkvalitativa hörlurarna för kristallklart ljud. Högupplöst röst HD Voice i hörlurarna på Bluetooth®-stereoheadset SBH54 tar bort störande bakgrundsljud och förstärker din röst så att alla kan höra dig klart och tydligt. Brusreducering Hörlurarna reducerar eko, vind och brus så att det enda som hörs för den du pratar med eller det du lyssnar på. Display med information Se inkommande samtal, SMS, musikuppspelning och FM-radion direkt på displayen. Du kan till och med använda SBH54 till att ringa ett samtal utan att plocka upp mobilen. Handsfree 2,8 6 699 SEK 699 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Handsfree