Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stilrent, högkvalitativt hörlursställ i aluminium

Detta hörlursställ är det perfekta alternativet om du är ute efter ett snyggt och smart sätt att hänga dina hörlurar när du inte använder dem. Precisionstillverkade av aluminium bidrar till en tidlös design som matchar alla olika hörlurar.

Hörlursstället är kraftfullt och stabilt, det klarar utan problem av att hålla uppe alla olika hörlurar. Du kan också snurra kabeln runt foten så det ser städat och snyggt ut på skrivbordet.

Titta även på

(2 st)
  • Dubbla USB 3.1-uttag
  • 3,5 mm ljuduttag
  • Tålig aluminiumkonstruktion

649:-

Titta även på

(2 st)
  • Dubbla USB 3.1-uttag
  • 3,5 mm ljuduttag
  • Tålig aluminiumkonstruktion

649:-

Just Mobile Just Mobile Premium HeadStand HS-100 Stilrent, högkvalitativt hörlursställ i aluminiumDetta hörlursställ är det perfekta alternativet om du är ute efter ett snyggt och smart sätt att hänga dina hörlurar när du inte använder dem. Precisionstillverkade av aluminium bidrar till en tidlös design som matchar alla olika hörlurar.Hörlursstället är kraftfullt och stabilt, det klarar utan problem av att hålla uppe alla olika hörlurar. Du kan också snurra kabeln runt foten så det ser städat och snyggt ut på skrivbordet. Hörlurstillbehör 4 5 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Hörlurstillbehör