Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laut Pod Slim Airpods Case är tunt hörlursfodral för dig som vill skydda dina AirPods med stil. Hörlursfodralet har en perfekt anpassad passform som är lätt att ta på och av. Fodralet är tillverkat i lätt silikon som skyddar laddfodralet från repor och med räfflade sidor blir det skönt att hålla i. Givetvis har silikonfordralet utskärning i botten så du kan komma åt Lightning-porten precis som vanligt.

OBS! Apple AirPods medföljer inte utan säljs separat.

Titta även på

(3 st)
  • Premiumläder
  • Både skydd och stil
  • Utskärning för lightning-porten

199:-

Titta även på

(3 st)
  • Premiumläder
  • Både skydd och stil
  • Utskärning för lightning-porten

199:-

Laut Laut Pod Slim Airpods Case - White 34733 Laut Pod Slim Airpods Case är tunt hörlursfodral för dig som vill skydda dina AirPods med stil. Hörlursfodralet har en perfekt anpassad passform som är lätt att ta på och av. Fodralet är tillverkat i lätt silikon som skyddar laddfodralet från repor och med räfflade sidor blir det skönt att hålla i. Givetvis har silikonfordralet utskärning i botten så du kan komma åt Lightning-porten precis som vanligt. OBS! Apple AirPods medföljer inte utan säljs separat. Hörlurstillbehör 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Hörlurstillbehör