Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kraftfullt ljud i elegant design

Andersson IEH 3.1 har en fräck design i kombination med fyllig bas, perfekt passform och ljudisolerande öronproppar. Med ljudisolerande öronproppar störs du inte av buller, oljud eller dylikt när du lyssnar på din favoritmusik. 

Man får också med 3 olika storlekar av öronproppar så att du kan välja rätt passform för just dina öron.

Svara på samtal i farten

Med inbyggd mikrofon och fjärrkontroll har du full kontrol över samtal och musik. Med fjärrkontrollen kan du pausa och spela musik, starta funktioner som Siri och svara på samtal. Perfekt om du har mobilen i väskan eller fickan när det ringer och är på springande fot. Den brusreducerande mikrofonen låter dig svara på samtal i farten, perfekt om du cyklar till eller från jobbet.

Andersson Andersson IEH 3.1 VT-H57 Kraftfullt ljud i elegant design Andersson IEH 3.1 har en fräck design i kombination med fyllig bas, perfekt passform och ljudisolerande öronproppar. Med ljudisolerande öronproppar störs du inte av buller, oljud eller dylikt när du lyssnar på din favoritmusik. Man får också med 3 olika storlekar av öronproppar så att du kan välja rätt passform för just dina öron. Svara på samtal i farten Med inbyggd mikrofon och fjärrkontroll har du full kontrol över samtal och musik. Med fjärrkontrollen kan du pausa och spela musik, starta funktioner som Siri och svara på samtal. Perfekt om du har mobilen i väskan eller fickan när det ringer och är på springande fot. Den brusreducerande mikrofonen låter dig svara på samtal i farten, perfekt om du cyklar till eller från jobbet. In-ear 3,5 21 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear