Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

JBL-hörlurar med mikrofon och fjärrkontroll för iPrylar

JBL J22i - Black

  Art.nr: 185109
 • Mikrofon för telefonsamtal
 • Fjärrkontroll för iPrylar
 • Platt trasselfri kabel
 • Enastående frekvensåtergivning
 • Guldpläterad kontakt med förlängningsring

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL J22i - Black

Tack vare den expertis som förvärvats genom sina exceptionella högtalare, har ingenjörerna på JBL skapat lätta och bekväma hörlurar och samtidigt kunnat behålla det klassiska JBL-ljudet. Med ett par J22i i öronen har du högpresterande högtalarelement som levererar enastående frekvensåtergivning och en ren bas som är djup, kraftig och exakt. J22i har dessutom en inbyggd mikrofon på den platta elastomerkabeln så du kan ta emot mobiltelefonsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna.

Designdetaljer

Precis som din musiksmak speglar en del av din personlighet så är dina hörlurar en del av din personliga stil. J22i från JBL har sandblästrade infattningar för höljet av metallegeringar, färgtonade silikontoppar, orangea högtalarnät och och präglade JBL-logotyper i metallic på utsidan. Designen på J22i är lika tilltalande som ljudet, och med dessa hörlurar i öronen kan du lyssna på musik med stil!

Hörlurar byggda med kvalitet

Hörlurar ska inte bara vara snygga och ge dig ett bra ljud, de ska även vara byggda med kvalitet för att hålla länge och tåla lyssning varje dag. J22i har en rejäl och säker anslutning mellan höljet och kabeln för att försäkra hållbarhet. En sträv dragavlastningsanslutning dämpar vibrationer och förbättrar den akustiska prestandan.

Inuti hörlurshusen finns högpresterande JBL-element som ger dig exakt och kraftfullt ljud för en utomordentlig ljudupplevelse. Basen är ren, djup och skapas exakt - vilket är visitkortet för det legendariska JBL-ljudet!

Mikrofon och fjärrkontroll

För att din musikupplevelse inte ska störas av frustrationen över trassliga kablar har J22i försetts med platta trasselfria elastomerkablar och en skjutbar hållare i gummi som håller ordning på sladdarna. På den 130 centimeter långa sladden har JBL byggt in en treknappsfjärrkontroll för iPhone och iPod med knappar för volymjusterinng och musikstyrning. På fjärrkontrollen finns även en mikrofon för telefonsamtal så du kan besvara mobilsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Kabeln avslutas med en guldpläterad 3,5 mm-kontakt med en förlängningsring som gör att du kan ansluta lurarna utan problem även om du har en väska eller mobilskal runt din telefon.

Medföljande tillbehör

För att göra din upplevelse med J22i så bra som möjligt följer det med tre olika storlekar på silikonproppar (S/M/L) så du säkert hittar den bästa passformen. När du inte har lurarna på dig förvarar du dem i den medföljande lilla bärväskan.

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Design med maximal finish

499:-

JBL JBL J22i - Black J22I BLK JBL J22i - Black Tack vare den expertis som förvärvats genom sina exceptionella högtalare, har ingenjörerna på JBL skapat lätta och bekväma hörlurar och samtidigt kunnat behålla det klassiska JBL-ljudet. Med ett par J22i i öronen har du högpresterande högtalarelement som levererar enastående frekvensåtergivning och en ren bas som är djup, kraftig och exakt. J22i har dessutom en inbyggd mikrofon på den platta elastomerkabeln så du kan ta emot mobiltelefonsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Designdetaljer Precis som din musiksmak speglar en del av din personlighet så är dina hörlurar en del av din personliga stil. J22i från JBL har sandblästrade infattningar för höljet av metallegeringar, färgtonade silikontoppar, orangea högtalarnät och och präglade JBL-logotyper i metallic på utsidan. Designen på J22i är lika tilltalande som ljudet, och med dessa hörlurar i öronen kan du lyssna på musik med stil! Hörlurar byggda med kvalitet Hörlurar ska inte bara vara snygga och ge dig ett bra ljud, de ska även vara byggda med kvalitet för att hålla länge och tåla lyssning varje dag. J22i har en rejäl och säker anslutning mellan höljet och kabeln för att försäkra hållbarhet. En sträv dragavlastningsanslutning dämpar vibrationer och förbättrar den akustiska prestandan. Inuti hörlurshusen finns högpresterande JBL-element som ger dig exakt och kraftfullt ljud för en utomordentlig ljudupplevelse. Basen är ren, djup och skapas exakt - vilket är visitkortet för det legendariska JBL-ljudet! Mikrofon och fjärrkontroll För att din musikupplevelse inte ska störas av frustrationen över trassliga kablar har J22i försetts med platta trasselfria elastomerkablar och en skjutbar hållare i gummi som håller ordning på sladdarna. På den 130 centimeter långa sladden har JBL byggt in en treknappsfjärrkontroll för iPhone och iPod med knappar för volymjusterinng och musikstyrning. På fjärrkontrollen finns även en mikrofon för telefonsamtal så du kan besvara mobilsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Kabeln avslutas med en guldpläterad 3,5 mm-kontakt med en förlängningsring som gör att du kan ansluta lurarna utan problem även om du har en väska eller mobilskal runt din telefon. Medföljande tillbehör För att göra din upplevelse med J22i så bra som möjligt följer det med tre olika storlekar på silikonproppar (S/M/L) så du säkert hittar den bästa passformen. När du inte har lurarna på dig förvarar du dem i den medföljande lilla bärväskan. In-ear 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. In-ear