Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa sporthörlurar med reflekterande kabel

JBL Reflect Mini BT - Black

  Art.nr: 223425
 • Svettsäker IPX4-design
 • Treknappskontroll och mikrofon
 • Optimal synlighet i mörker
 • Stöd för både Android & iOS
 • 10 - 22 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlösa in-ear-hörlurar med Bluetooth för sport och träning, med mikrofon och fjärrkontroll för mobilsamtal samt en kabel som fungerar som en reflex i mörkret.

Svettsäkra och striltäta

Med en IP-klassning på IPX4 betyder det att dessa hörlurar är striltäta och klarar ett vattentryck på 80-100 kPa med en volym på tio liter vatten i fem minuter. Det innebär att du kommer ha peppande musik oavbrutet, även under de allra svettigaste träningspassen.

Sitter kvar oavsett fysiska prestation

Både hobbyatleter och seriösa idrottar kommer uppskatta JBL Reflect Mini BT. De har en låg vikt och vingspetsar på öronpropparna som gör att de sitter kvar, oavsett hur du rör dig och hur tufft träningspass du än utför.
Det medföljer två olika storlekar på både sportkuddar och vanliga öronkuddar så man kan välja hur man vill ha det.

Kabel med reflex

Den unika kabeln är starkt reflekterande så du syns bra på långt håll i mörker. På så sätt har du alltid en extra reflex på den sena kvällsrundan eller eftermiddagslöpningen på hösten och vintern.

Bluetooth och batteri

Med Bluetooth slipper du ha en sladd till telefonen under träningen, utan du ansluter trådlöst till smartphones, surfplattor eller laptops. Det inbyggda batteriet ger dig musik non-stop i åtta timmar, och laddas sedan via micro-USB i fjärrkontrollen. Kabel ingår.

Mikrofon och fjärrkontroll

Svara enkelt på samtal och sköt mobilkonversationer utan att behöva ta fram telefonen. Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll kan du ta emot och avsluta samtal samt styra musiken med de tre knapparna.

Titta även på

(11 st)
 • Reflekterande kabel med mikrofon och fjärrkontroll
 • Bluetooth-anslutning med stöd för både Android & iOS
 • Svettsäkra med IPX5-certifiering

699:-

Titta även på

(11 st)
 • Reflekterande kabel med mikrofon och fjärrkontroll
 • Bluetooth-anslutning med stöd för både Android & iOS
 • Svettsäkra med IPX5-certifiering

699:-

JBL JBL Reflect Mini BT - Black JBLREFMINIBTBLK Trådlösa in-ear-hörlurar med Bluetooth för sport och träning, med mikrofon och fjärrkontroll för mobilsamtal samt en kabel som fungerar som en reflex i mörkret. Svettsäkra och striltäta Med en IP-klassning på IPX4 betyder det att dessa hörlurar är striltäta och klarar ett vattentryck på 80-100 kPa med en volym på tio liter vatten i fem minuter. Det innebär att du kommer ha peppande musik oavbrutet, även under de allra svettigaste träningspassen. Sitter kvar oavsett fysiska prestation Både hobbyatleter och seriösa idrottar kommer uppskatta JBL Reflect Mini BT. De har en låg vikt och vingspetsar på öronpropparna som gör att de sitter kvar, oavsett hur du rör dig och hur tufft träningspass du än utför.Det medföljer två olika storlekar på både sportkuddar och vanliga öronkuddar så man kan välja hur man vill ha det. Kabel med reflex Den unika kabeln är starkt reflekterande så du syns bra på långt håll i mörker. På så sätt har du alltid en extra reflex på den sena kvällsrundan eller eftermiddagslöpningen på hösten och vintern. Bluetooth och batteri Med Bluetooth slipper du ha en sladd till telefonen under träningen, utan du ansluter trådlöst till smartphones, surfplattor eller laptops. Det inbyggda batteriet ger dig musik non-stop i åtta timmar, och laddas sedan via micro-USB i fjärrkontrollen. Kabel ingår. Mikrofon och fjärrkontroll Svara enkelt på samtal och sköt mobilkonversationer utan att behöva ta fram telefonen. Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll kan du ta emot och avsluta samtal samt styra musiken med de tre knapparna. In-ear 3,6 39 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. In-ear