Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall har tagit sin in-ear-hörlur Mode och uppdaterat den med en equalizer-kontroll där du kan välja mellan två olika inställningar beroende vilket ljud just du föredrar. En annan uppgradering är fjärrkontrollen som du kan besvara och avsluta mobilsamtal med.

Klassiska Marshall-hörlurar

När Marshall gör in-ear-hörlurar så är det ett stort ljud i litet paket och Mode EQ är inget undantag. Med 9 mm anpassade högtalarmembran får du ljud med hög uteffekt och minimal distorsion. Deras unika utformning med särpräglade design förkroppsligar Marshalls anda som går i arv i alla deras produkter.
Det följer med fyra olika storlekar på öronproppar (S, M, L och XL) så du säkert hittar en storlek som passar dina öron och du får bästa möjliga passform.

EQ-väljare

På fjärrkontrollen sitter en extra knapp som ger dig möjlighet att välja mellan två olika equalizer-inställningar. Med EQ I får du ett varmt och bastungt ljud medan EQ II gör musiken ljusare med betoning på mellanregister och diskant.

Mikrofon och fjärrkontroll

På den trasselfria sladden kommer först en liten integrerad uppdaterad mikrofon som fångar upp din röst och eliminerar oönskad störningar. Längre ner på kabeln kommer fjärrkontrollen som pryds av en ikonisk Marshall-signatur i mässing. Knappen på fjärrkontrollen låter dig besvara inkommande samtal och avsluta dem med bara en knapptryckning. När du lyssnar på musik är det en knapptryckning som startar och pausar din musik. Klicka två gånger för att spola framåt i din musik, och tre gånger för att spola bakåt.
Kabeln avslutas med en 3,5 mm-kontakt med L-form. Kontakten är kompatibel med alla bärbara musikspelare. 

Titta även på

(31 st)
  • Anslut trådlöst med Bluetooth
  • Laddning i förvaringsfodralet
  • Inbyggd mikrofon och touch-kontroll

499:-

Titta även på

(31 st)
  • Anslut trådlöst med Bluetooth
  • Laddning i förvaringsfodralet
  • Inbyggd mikrofon och touch-kontroll

499:-

Marshall Marshall Mode EQ 4090940 Marshall har tagit sin in-ear-hörlur Mode och uppdaterat den med en equalizer-kontroll där du kan välja mellan två olika inställningar beroende vilket ljud just du föredrar. En annan uppgradering är fjärrkontrollen som du kan besvara och avsluta mobilsamtal med. Klassiska Marshall-hörlurar När Marshall gör in-ear-hörlurar så är det ett stort ljud i litet paket och Mode EQ är inget undantag. Med 9 mm anpassade högtalarmembran får du ljud med hög uteffekt och minimal distorsion. Deras unika utformning med särpräglade design förkroppsligar Marshalls anda som går i arv i alla deras produkter.Det följer med fyra olika storlekar på öronproppar (S, M, L och XL) så du säkert hittar en storlek som passar dina öron och du får bästa möjliga passform. EQ-väljare På fjärrkontrollen sitter en extra knapp som ger dig möjlighet att välja mellan två olika equalizer-inställningar. Med EQ I får du ett varmt och bastungt ljud medan EQ II gör musiken ljusare med betoning på mellanregister och diskant. Mikrofon och fjärrkontroll På den trasselfria sladden kommer först en liten integrerad uppdaterad mikrofon som fångar upp din röst och eliminerar oönskad störningar. Längre ner på kabeln kommer fjärrkontrollen som pryds av en ikonisk Marshall-signatur i mässing. Knappen på fjärrkontrollen låter dig besvara inkommande samtal och avsluta dem med bara en knapptryckning. När du lyssnar på musik är det en knapptryckning som startar och pausar din musik. Klicka två gånger för att spola framåt i din musik, och tre gånger för att spola bakåt.Kabeln avslutas med en 3,5 mm-kontakt med L-form. Kontakten är kompatibel med alla bärbara musikspelare.  In-ear 3,1 7 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear