Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Svettresistenta, trådlösa hörlurar för träning

Monster iSport Victory WL - Black

  Art.nr: 238895
  • Grymt ljud med Pure Monster Sound™
  • Trådlös anslutning med Bluetooth
  • Upp till 8 timmars speltid
  • Kabel med reflex
  • Två ljudprofiler för uppvärmning och träning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tåliga, svettresistenta och trådlösa hörlurar med ett riktigt kraftfullt ljud som peppar dig till tusen! Med två olika lyssningslägen, "Warm-Up" och "Sports", får du en perfekt ljudbild beroende på vilken fas i träningen du är och med trådlös Bluetooth-anslutning slipper du den störande kabeln när du är ute och springer, lyfter vikter eller bara pendlar till jobbet.

Kraftfullt ljud som sitter på plats

Du får ett äkta Pure Monster Sound™ som bara återfinns i Monsters egna hörlurar. Tillsammans med perfekt passform tack vare SportClip™-lurarna är det verkligen ett par hörlurar som ger dig den där extra knuffen som behövs för att nå personbästa.

Kabel med reflex

Att bära reflex när man är ute och springer är väldigt viktigt. Ofta springer man längs trafikerade vägar och det kan vara svårt att alltid synas. Med iSport Victory får du en kabel av reflex som håller dig synlig i mörkret så att du kan springa säkert.

Ett soundtrack för hela dagen

Med upp till 8 timmars speltid får du batteritid som orkar hela dagen. Perfekt om du vill använda dina hörlurar till mer än träning. När batteritiden börjar sina laddar du det uppladdningsbara batteriet med den medföljande USB-kabeln.

Svara på samtal i farten

Låt inte fel låt, inkommande samtal eller notiser distrahera dig. Med en 3-knapps ControlTalk-fjärrkontroll styr du musik, inkommande samtal eller röststyrning direkt från dina hörlurar. Du slipper alltså ta upp mobilen ur fickan eller träningsarmbandet.

Monster Monster iSport Victory WL - Black 137085-00 Tåliga, svettresistenta och trådlösa hörlurar med ett riktigt kraftfullt ljud som peppar dig till tusen! Med två olika lyssningslägen, "Warm-Up" och "Sports", får du en perfekt ljudbild beroende på vilken fas i träningen du är och med trådlös Bluetooth-anslutning slipper du den störande kabeln när du är ute och springer, lyfter vikter eller bara pendlar till jobbet. Kraftfullt ljud som sitter på plats Du får ett äkta Pure Monster Sound™ som bara återfinns i Monsters egna hörlurar. Tillsammans med perfekt passform tack vare SportClip™-lurarna är det verkligen ett par hörlurar som ger dig den där extra knuffen som behövs för att nå personbästa. Kabel med reflex Att bära reflex när man är ute och springer är väldigt viktigt. Ofta springer man längs trafikerade vägar och det kan vara svårt att alltid synas. Med iSport Victory får du en kabel av reflex som håller dig synlig i mörkret så att du kan springa säkert. Ett soundtrack för hela dagen Med upp till 8 timmars speltid får du batteritid som orkar hela dagen. Perfekt om du vill använda dina hörlurar till mer än träning. När batteritiden börjar sina laddar du det uppladdningsbara batteriet med den medföljande USB-kabeln. Svara på samtal i farten Låt inte fel låt, inkommande samtal eller notiser distrahera dig. Med en 3-knapps ControlTalk-fjärrkontroll styr du musik, inkommande samtal eller röststyrning direkt från dina hörlurar. Du slipper alltså ta upp mobilen ur fickan eller träningsarmbandet. In-ear 5 1 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear