Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfulla in-ear-hörlurar med premium-ljud

RHA MA750i - Black

  Art.nr: 224111
 • Fantastiskt, omfångsrikt ljud
 • Bekväm och ljudisolerande passform
 • Elegant ram i rostfritt stål
 • Fjärrkontroll och mikrofon
 • Kompatibel med Apple-produkter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MA750i är ett par in-ear-hörlurar i rostfritt stål med handgjorda, dynamiska element som ger ett högpresterande och detaljrikt ljud med ett frekvensomfång på hela 16 - 40 000 Hz. Hörlurarna sitter säkert på grund av sina smarta och formbara öronbyglar och tack vare de medföljande öronpluggarna stänger du effektivt ut störande bakgrundsbrus. 

Skön och säker passform

Med de unika öronbyglarna sitter dina hörlurar säkert - kabeln går över och bakom örat. Det medför ett mer bekvämt och säkert sätt att bära lurarna. Med de 10 olika, medföljande öronpluggarna blir det dessutom lätt att få perfekt passform. Det gör inte bara att ljudet blir bättre - det ger också optimal ljudisolering.

Fjärrkontroll och mikrofon

Styr dina inkommande samtal, musikspår och volymen på dina Apple-enheter. Med den inbyggda fjärrkontrollen blir livet enklare då du slipper plocka upp din smartphone för att utföra de viktigaste funktionerna.

Kompatibel med Apple-produkter

MA750i är speciellt anpassad för din iPhone, iPad och iPod. Det innebär att den inbyggda fjärrkontrollen och mikrofonen gör det möjligt att ta emot samtal, välja låt och kontrollera volymen - direkt via dina hörlurar! Passar med följande produkter:

 • iPhone 3GS eller senare
 • iPad, samtliga versioner
 • iPad Mini, samtliga versioner
 • iPod Touch, andra generationen eller senare
 • iPod Nano, fjärde generationen eller senare
 • iPod Classic, 120 GB och 160 GB


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

RHA RHA MA750i - Black 201040 MA750i är ett par in-ear-hörlurar i rostfritt stål med handgjorda, dynamiska element som ger ett högpresterande och detaljrikt ljud med ett frekvensomfång på hela 16 - 40 000 Hz. Hörlurarna sitter säkert på grund av sina smarta och formbara öronbyglar och tack vare de medföljande öronpluggarna stänger du effektivt ut störande bakgrundsbrus.  Skön och säker passform Med de unika öronbyglarna sitter dina hörlurar säkert - kabeln går över och bakom örat. Det medför ett mer bekvämt och säkert sätt att bära lurarna. Med de 10 olika, medföljande öronpluggarna blir det dessutom lätt att få perfekt passform. Det gör inte bara att ljudet blir bättre - det ger också optimal ljudisolering. Fjärrkontroll och mikrofon Styr dina inkommande samtal, musikspår och volymen på dina Apple-enheter. Med den inbyggda fjärrkontrollen blir livet enklare då du slipper plocka upp din smartphone för att utföra de viktigaste funktionerna. Kompatibel med Apple-produkter MA750i är speciellt anpassad för din iPhone, iPad och iPod. Det innebär att den inbyggda fjärrkontrollen och mikrofonen gör det möjligt att ta emot samtal, välja låt och kontrollera volymen - direkt via dina hörlurar! Passar med följande produkter:iPhone 3GS eller senareiPad, samtliga versioneriPad Mini, samtliga versioneriPod Touch, andra generationen eller senareiPod Nano, fjärde generationen eller senareiPod Classic, 120 GB och 160 GB In-ear 690 SEK 690 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. In-ear