Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

In-ear-lur med ergonomisk design och massivt ljud

Sennheiser Momentum In-Ear Apple

  Art.nr: 210849
  • Högkvalitativa komponenter
  • Perfekt passform
  • Flera storlekar av öronproppar
  • Mikrofon och fjärrkontroll
  • Kompatibel med iOS-enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stort ljud i litet format

Momentum In-Ear är en liten, stilren hörlur som levererar ett riktigt massivt ljud. För att uppnå en bra ljudbild i ett litet format måste varje komponent vara noggrant utvald och genomtänkt. Sennheiser är kända för sina hörlurar och deras höga kvalitet och här är inget undantag. Man hör tydligt att omsorg och innovation ligger bakom valet av komponenter i kombination med designen. Ljudet är perfekt för all typ av musik. Basen är inte för djup och diskanten är len och snäll mot dina öron. Det noggranna valet av komponenter är ingen skillnad du kan se, det är skillnad du måste höra.

 
Perfekt passform ger bättre ljudbild

Denna in-ear-hörlur har en ergonomisk, smart design som verkligen lyfter fram möjligheterna till en perfekt passform. Du får med fyra olika storlekar av öronproppar så att du kan justera storleken efter just dina öron. Det är inte bara ljudbilden som behöver vara rätt för att du ska vara nöjd med hörluren, att den sitter bra är minst lika viktigt.

Designen har en justerbar vinkel på 15 grader så att dom automatiskt sätter sig på bästa möjliga sätt. Hörluren kommer att sitta så bra att du nästan glömmer av att du har dom i. Kabeln hänger perfekt längs kroppen och du slipper störningar när du är ute och går eller springer.

Svara på samtal och styr röstigenkänning

Kabeln har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll. Med denna fjärrkontroll kan du pausa och spela musik, höja eller sänka volymen, starta funktioner som Siri och svara på samtal. Perfekt om du har mobilen i väskan eller fickan när det ringer och är på springande fot.

Fjärrkontrollens volymfunktioner och uppstart av röstigenkänning fungerar endast med iOS-enheter, till exempel Apple iPhone eller Apple iPad. Svarsknappen och mikrofonen är kompatibel med det flesta nya mobiler på marknaden. I den medföljande manualen kan du läsa om alla kortkommandon du kan utnyttja via fjärrkontrollen.

Sennheiser Sennheiser Momentum In-Ear Apple 506231 Stort ljud i litet formatMomentum In-Ear är en liten, stilren hörlur som levererar ett riktigt massivt ljud. För att uppnå en bra ljudbild i ett litet format måste varje komponent vara noggrant utvald och genomtänkt. Sennheiser är kända för sina hörlurar och deras höga kvalitet och här är inget undantag. Man hör tydligt att omsorg och innovation ligger bakom valet av komponenter i kombination med designen. Ljudet är perfekt för all typ av musik. Basen är inte för djup och diskanten är len och snäll mot dina öron. Det noggranna valet av komponenter är ingen skillnad du kan se, det är skillnad du måste höra. Perfekt passform ger bättre ljudbildDenna in-ear-hörlur har en ergonomisk, smart design som verkligen lyfter fram möjligheterna till en perfekt passform. Du får med fyra olika storlekar av öronproppar så att du kan justera storleken efter just dina öron. Det är inte bara ljudbilden som behöver vara rätt för att du ska vara nöjd med hörluren, att den sitter bra är minst lika viktigt.Designen har en justerbar vinkel på 15 grader så att dom automatiskt sätter sig på bästa möjliga sätt. Hörluren kommer att sitta så bra att du nästan glömmer av att du har dom i. Kabeln hänger perfekt längs kroppen och du slipper störningar när du är ute och går eller springer.Svara på samtal och styr röstigenkänningKabeln har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll. Med denna fjärrkontroll kan du pausa och spela musik, höja eller sänka volymen, starta funktioner som Siri och svara på samtal. Perfekt om du har mobilen i väskan eller fickan när det ringer och är på springande fot.Fjärrkontrollens volymfunktioner och uppstart av röstigenkänning fungerar endast med iOS-enheter, till exempel Apple iPhone eller Apple iPad. Svarsknappen och mikrofonen är kompatibel med det flesta nya mobiler på marknaden. I den medföljande manualen kan du läsa om alla kortkommandon du kan utnyttja via fjärrkontrollen. In-ear 4,4 7 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear