Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slitstark in-ear hörlur med bra brusisolering

Shure SE215-K

  Art.nr: 167593
  • Detaljerat ljud
  • 22 – 17,500 Hz
  • Reducerar yttre ljud med 37 dB
  • Kevlarförstärkta kablar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Shure SE215-K är ett par in-ear-lurar i svart transparent plasthölje som levererar ett detaljerat ljud med förstärkt bas! Löstagbar och formbar kabel säkerställer en bekväm passform utan trassel.

Ljudisolerande design

Bekväma ljudisolerande öronkuddar som blockerar upp till 37 dB av omgivande buller. Ljudisoleringen förhindrar oljud från att störa din ljudupplevelse, oavsett om du är hemma eller på språng.

Ergonomisk

Designad för att hålla en låg profil med optimerat vinklat munstycke utformat för att vila bekvämt i örat. Over-the-ear konfigurationen håller de kevlarförstärkta kablarna ur vägen.

Shure Shure SE215-K 229370 Shure SE215-K är ett par in-ear-lurar i svart transparent plasthölje som levererar ett detaljerat ljud med förstärkt bas! Löstagbar och formbar kabel säkerställer en bekväm passform utan trassel.Ljudisolerande designBekväma ljudisolerande öronkuddar som blockerar upp till 37 dB av omgivande buller. Ljudisoleringen förhindrar oljud från att störa din ljudupplevelse, oavsett om du är hemma eller på språng.ErgonomiskDesignad för att hålla en låg profil med optimerat vinklat munstycke utformat för att vila bekvämt i örat. Over-the-ear konfigurationen håller de kevlarförstärkta kablarna ur vägen. In-ear 4,2 10 899 SEK 899 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear