Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förlora aldrig dina AirPods med Spigen AirPods Strap! Denna produkt är en utmärkt lösning som du kan använda dig av om du vill hålla dina airpods på plats. Strapsen har en enkel med effektiv design: varje ände har ett fäste som du kan sätta fast dina airpods i. Spigen strap är kompatibel med Apple Airpods och passar perfekt under träning och utomhusaktivteter.

Spigen Spigen Airpods Strap 000EM20861 Förlora aldrig dina AirPods med Spigen AirPods Strap! Denna produkt är en utmärkt lösning som du kan använda dig av om du vill hålla dina airpods på plats. Strapsen har en enkel med effektiv design: varje ände har ett fäste som du kan sätta fast dina airpods i. Spigen strap är kompatibel med Apple Airpods och passar perfekt under träning och utomhusaktivteter. In-ear 2 1 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear