Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AirPods Spigen AirPods Strap är en utmärkt lösning som du kan använda dig av om du vill hålla dina AirPods på plats i situationer du är rädd att förlora dem. Strapsen har en enkel men effektiv design då du i varje ände har ett fäste som du kan sätta fast dina AirPods. Spigen AirPods Strap är kompatibel med Apple AirPods och passar perfekt under träning och utomhusaktiviteter.

Spigen Spigen AirPods Strap 000EM20861 AirPods Spigen AirPods Strap är en utmärkt lösning som du kan använda dig av om du vill hålla dina AirPods på plats i situationer du är rädd att förlora dem. Strapsen har en enkel men effektiv design då du i varje ände har ett fäste som du kan sätta fast dina AirPods. Spigen AirPods Strap är kompatibel med Apple AirPods och passar perfekt under träning och utomhusaktiviteter. In-ear 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear