Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Slimmade, trådlösa hörlurar med stort ljud. BHO 3.0 är perfekt för dig som vill letar efter hörlurar du kan enkelt använda till både hemmabruk och när du är på resande fot. Med imponerande 12 timmar batteritid har du kraft för att lyssna hela dagen.

Ljud som imponerar

Med 40 mm stora högtalarmembran får du en ljudupplevelse som imponerar. Med en bas som väcker liv i musiken, ett mellanregister som är rent och höga toppar som bidrar med perfekt klang fungerar BHO 3.0 utmärkt till all musik.

Trådlös anslutning med Bluetooth

Glöm allt vad kablar heter. Med Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din smarta enhet, Android eller Apple, med hörlurarna för att strömma musiken direkt utan en kabel som mellanhand. Med hela 9 meter räckvidd behöver du inte heller ha telefonen på dig hela tiden.

Ta med dig hörlurarna av allt

Andersson BHO 3.0 har en oslagbar, portabel design som gör det enkelt att skapa ett soundtrack till din dag oavsett destination. Med en lätt vikt och mjuka öronkuddar vilar hörlurarna bekvämt på ditt huvud timme efter timme. Du kan också justera huvudbandet så att du hittar rätt passform för dig.

När du inte använder hörlurarna kan du enkelt vika ihop dom och placera hörlurarna i ett medföljande, skyddande fodral så att hörlurarna är säkra inför resan.

Styr samtal och musik i farten

På öronkåpan hittar du en fjärrkontroll som du kan styra musik och samtal med, en perfekt lösning som gör att du inte behöver ta upp mobiltelefonen ur fickan när du pendlar eller är på språng. Du kan också använda svarsknappen för att starta röststyrning som till exempel Siri.

Titta även på

(9 st)
  • Stora, kraftfulla ljudelement
  • Mjukt huvudband som vilar lätt över huvudet
  • Öronkuddar som andas

599:-

Andersson Andersson BHO 3.0 Slimmade, trådlösa hörlurar med stort ljud. BHO 3.0 är perfekt för dig som vill letar efter hörlurar du kan enkelt använda till både hemmabruk och när du är på resande fot. Med imponerande 12 timmar batteritid har du kraft för att lyssna hela dagen. Ljud som imponerar Med 40 mm stora högtalarmembran får du en ljudupplevelse som imponerar. Med en bas som väcker liv i musiken, ett mellanregister som är rent och höga toppar som bidrar med perfekt klang fungerar BHO 3.0 utmärkt till all musik. Trådlös anslutning med Bluetooth Glöm allt vad kablar heter. Med Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din smarta enhet, Android eller Apple, med hörlurarna för att strömma musiken direkt utan en kabel som mellanhand. Med hela 9 meter räckvidd behöver du inte heller ha telefonen på dig hela tiden. Ta med dig hörlurarna av allt Andersson BHO 3.0 har en oslagbar, portabel design som gör det enkelt att skapa ett soundtrack till din dag oavsett destination. Med en lätt vikt och mjuka öronkuddar vilar hörlurarna bekvämt på ditt huvud timme efter timme. Du kan också justera huvudbandet så att du hittar rätt passform för dig. När du inte använder hörlurarna kan du enkelt vika ihop dom och placera hörlurarna i ett medföljande, skyddande fodral så att hörlurarna är säkra inför resan. Styr samtal och musik i farten På öronkåpan hittar du en fjärrkontroll som du kan styra musik och samtal med, en perfekt lösning som gör att du inte behöver ta upp mobiltelefonen ur fickan när du pendlar eller är på språng. Du kan också använda svarsknappen för att starta röststyrning som till exempel Siri. On-ear 3,6 10 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. On-ear