Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snygga och flexibla Solo2 med mäktig bas

Beats by Dr. Dre Solo2 (Black)

  Art.nr: 205019
 • Djup, fyllig bas och perfekt akustik
 • ControlTalk anpassad för iPhone, iPod och iPad
 • Ihopvikbara
 • Stilren, modern design
 • Väska för förvaring medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya Solo2 har ännu bättre ljud. Imponerande akustik, djup och fyllig bas kombinerat med öronkåpor som sluter tätt och låter dig fokusera på musiken får du en komplett ljudupplevelse i ett litet, flexibelt och starkt utförande. 

Med en ny fräschare design, fortfarande med samma snygga klarlackande yta, kommer dessa hörlurar bli din bästa vän när det kommer till att njuta av din favoritmusik. Solo2 passar perfekt till det breda utbudet av musik som finns idag. Du får högsta möjliga kvalitet oavsett om du lyssnar dubstep, pop, R'n'B, house eller rock genom att hörlurarna alltid kommer upp till rätt frekvenser.

Kontrollera allt på ett smidigt sätt

Med den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på den utbytbara hörlurssladden med 3,5 mm AUX-anslutning får du kontroll på din musik, samt hög kvalitet på dina handsfree-samtal.
Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och byte av spår utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat.

Design möter flexibilitet och styrka

Solo2 ser inte bara bra ut. Designen är noga genomtänkt och byggd av bara förstklassiga komponenter för att säkra bästa möjliga ljudkvalitet. Materialet är tåligt, flexibelt och förstärkt med en osynlig metallskena som säkerställer att hörluren håller en riktigt lång livslängd. Huvudbandet har gått igenom ett antal olika test procedurer för att garantera hållbarhet av högsta grad.

Med sin bländande, klarlackade yta håller sig hörlurarna snygga och fräscha länge. Strömlinjeformade designen döljer skruvar och gångjärn för en riktigt stilren finnish.

Perfekt passform

Solo2 är ett par lätta, bekväma on-ear-hörlurar som är perfekta i alla olika miljöer. Du kan använd dina hörlurar hela dagen utan att det känns obekvämt. Med en förstklassig komfort, tack vare dem mjuka öronkuddarna, lämpar sig hörlurarna perfekt för dem som vill, eller behöver, lyssna på musik och många timmar om dagen. Tillsammans med sin breda ljudbild och imponerande ljudkvalitet är hörlurarna ett perfekt val för såväl hobbylyssnaren som musikproducenten eller filmklipparen.
Solo2 håller buller ute och musiken inne, så att du upplever och lyssnar till musiken precis som det är tänkt att man ska. Att du slipper oljud och buller är en riktigt bra fördel om du pendlar eller använder hörlurar i arbetet eller skolan. Hörlurarna släpper heller inte ut något ljud så att du slippa störa personer i din omgivning.

Titta även på

(13 st)
 • Marshalls klassiska rock n' roll-ljud
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • FTF-system för anpassad musikstil

1 190:-

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Solo2 (Black) MH8W2ZM/B Nya Solo2 har ännu bättre ljud. Imponerande akustik, djup och fyllig bas kombinerat med öronkåpor som sluter tätt och låter dig fokusera på musiken får du en komplett ljudupplevelse i ett litet, flexibelt och starkt utförande.  Med en ny fräschare design, fortfarande med samma snygga klarlackande yta, kommer dessa hörlurar bli din bästa vän när det kommer till att njuta av din favoritmusik. Solo2 passar perfekt till det breda utbudet av musik som finns idag. Du får högsta möjliga kvalitet oavsett om du lyssnar dubstep, pop, R'n'B, house eller rock genom att hörlurarna alltid kommer upp till rätt frekvenser. Kontrollera allt på ett smidigt sättMed den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på den utbytbara hörlurssladden med 3,5 mm AUX-anslutning får du kontroll på din musik, samt hög kvalitet på dina handsfree-samtal.Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och byte av spår utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat. Design möter flexibilitet och styrka Solo2 ser inte bara bra ut. Designen är noga genomtänkt och byggd av bara förstklassiga komponenter för att säkra bästa möjliga ljudkvalitet. Materialet är tåligt, flexibelt och förstärkt med en osynlig metallskena som säkerställer att hörluren håller en riktigt lång livslängd. Huvudbandet har gått igenom ett antal olika test procedurer för att garantera hållbarhet av högsta grad. Med sin bländande, klarlackade yta håller sig hörlurarna snygga och fräscha länge. Strömlinjeformade designen döljer skruvar och gångjärn för en riktigt stilren finnish. Perfekt passform Solo2 är ett par lätta, bekväma on-ear-hörlurar som är perfekta i alla olika miljöer. Du kan använd dina hörlurar hela dagen utan att det känns obekvämt. Med en förstklassig komfort, tack vare dem mjuka öronkuddarna, lämpar sig hörlurarna perfekt för dem som vill, eller behöver, lyssna på musik och många timmar om dagen. Tillsammans med sin breda ljudbild och imponerande ljudkvalitet är hörlurarna ett perfekt val för såväl hobbylyssnaren som musikproducenten eller filmklipparen.Solo2 håller buller ute och musiken inne, så att du upplever och lyssnar till musiken precis som det är tänkt att man ska. Att du slipper oljud och buller är en riktigt bra fördel om du pendlar eller använder hörlurar i arbetet eller skolan. Hörlurarna släpper heller inte ut något ljud så att du slippa störa personer i din omgivning. On-ear 3 7 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. On-ear