Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Marshall Major i ny version, nu ännu bättre

Marshall Major II - Black

  Art.nr: 222364
 • Förbättrat ljud
 • 3,5 mm-uttag på båda hörlurskåporna
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Ihopvikbara
 • Löstagbar tålig spiralkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall har tagit sin populära Major-hörlur ytterligare en nivå upp med Major II där de spetsat design, ljud och hållbarhet samt förbättrat komforten. Major II är en robust hörlur som är byggd för att hålla och leverera ljud i sann Marshall-anda som gjort dem till det välkända märket de är idag.

Ikonisk Marshall-konstruktion

Marshall har kvar det välkända och ikoniska utseendet, men med lite mer rundad konstruktion samt extra slitstark vinylyta. Även om musiken du lyssnar på är hård, så är hörlurskuddarna mjuka och följsamma och vila lätt på öronen.
Precis som tidigare har de den tuffa svarta designen med gulddetaljer, sin logotyp på utsidan av kåporna och präntat i guld under huvudbandet. 

Hopfällbar konstruktion

Major II har även fått ett nytt huvudband och nybyggt gångjärn för ännu bättre passform, och ökad flexibilitet på hörlurskåporna för att anpassa sig efter huvudformen och sitta bra timme efter timme.
Hörlurarna är fullt hopfällbara vilket gör dem kompakta och smidiga att förvara och ha med sig.

Ännu bättre ljud

Ännu bättre anpassade högtalarmembran för djupare bas och utökade detaljerade toppar samt superb mitt gör Marshall Major till en hörlur med ännu bättre ljud än sin föregångare.

Smart extra plugin

En ny funktion med Major II är att det finns ett kabeluttag i båda hörlurskåporna så du kan välja vilken sida du vill ha sladden. Det gör dessutom att du kan dela med dig av musiken genom att din kompis pluggar in sina hörlurar i dina.

Mikrofon för telefonsamtal

På kabeln sitter en mikrofon med fjärrkontroll med svara/avsluta-knapp för mobiltelefonsamtal. 
Den löstagbara ljudkabeln är en spiralsladd med 3,5 mm-kontakt i båda ändarna, varav den ena är en L-plugg för förbättrad hållbarhet och smidig förvaring.

Titta även på

(3 st)
 • Dela musiken med ZoundPlug
 • Trasselfri kabel
 • Tygklädd med härlig färg

439:-

Marshall Marshall Major II - Black 4090985 Marshall har tagit sin populära Major-hörlur ytterligare en nivå upp med Major II där de spetsat design, ljud och hållbarhet samt förbättrat komforten. Major II är en robust hörlur som är byggd för att hålla och leverera ljud i sann Marshall-anda som gjort dem till det välkända märket de är idag. Ikonisk Marshall-konstruktion Marshall har kvar det välkända och ikoniska utseendet, men med lite mer rundad konstruktion samt extra slitstark vinylyta. Även om musiken du lyssnar på är hård, så är hörlurskuddarna mjuka och följsamma och vila lätt på öronen.Precis som tidigare har de den tuffa svarta designen med gulddetaljer, sin logotyp på utsidan av kåporna och präntat i guld under huvudbandet.  Hopfällbar konstruktion Major II har även fått ett nytt huvudband och nybyggt gångjärn för ännu bättre passform, och ökad flexibilitet på hörlurskåporna för att anpassa sig efter huvudformen och sitta bra timme efter timme.Hörlurarna är fullt hopfällbara vilket gör dem kompakta och smidiga att förvara och ha med sig. Ännu bättre ljud Ännu bättre anpassade högtalarmembran för djupare bas och utökade detaljerade toppar samt superb mitt gör Marshall Major till en hörlur med ännu bättre ljud än sin föregångare. Smart extra plugin En ny funktion med Major II är att det finns ett kabeluttag i båda hörlurskåporna så du kan välja vilken sida du vill ha sladden. Det gör dessutom att du kan dela med dig av musiken genom att din kompis pluggar in sina hörlurar i dina. Mikrofon för telefonsamtal På kabeln sitter en mikrofon med fjärrkontroll med svara/avsluta-knapp för mobiltelefonsamtal. Den löstagbara ljudkabeln är en spiralsladd med 3,5 mm-kontakt i båda ändarna, varav den ena är en L-plugg för förbättrad hållbarhet och smidig förvaring. On-ear 4 12 443 SEK 443 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. On-ear