Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tänk dig Marshalls ikoniska rock-hörlurar, nu helt trådlösa! Major II BT har Bluetooth för sladdlös musiklyssning, med Marshalls karaktäristiska design och ljud. En knapp på kåpan låter dig styra både musiken och inkommande telefonsamtal.


"Marshalls nya trådlösa lurar är bekväma och sitter bekvämt på huvudet, och de spelar fantastiskt länge på en laddning."

Läs hela testet här

Ikonisk Marshall-konstruktion

Marshall har uppdaterat sin populära Major-lur i både ljudet och hållbarheten. Andra generationen har fått skräddarsydda drivelement som levererar djup bas och detaljrikare diskant med ett väldefinierat mellanregister. Major II har Marshalls välkända och ikoniska utseendet med ett slittåligt läderbeklätt huvudband och lätt rundade öronkåpor. Även om musiken du lyssnar på är hård, så är hörlurskuddarna mjuka och följsamma och vilar lätt på öronen.

Marshall-ljud helt trådlöst

Med Major II BT kan du njuta av din musik, levererad genom Marshalls rockiga högtalarmembran, helt utan sladdar. Tack vare Bluetooth kan du efter en enkel ihopparning med din smartphone lyssna på musik, se på film eller tala i telefon utan en sladd som är i vägen för dig.
Det inbyggda batteriet ger dig över 30 timmars speltid, vilket är långt över standard. Två timmars laddning ger dig ungefär åtta timmars speltid ifall du har bråttom iväg. Skulle du mot förmodan få slut på batteri så kan du lyssna vidare med den medföljande ljudkabeln.

Hopfällbar konstruktion

Major II BT har ett vadderat huvudband och reglerbart gångjärn för bättre passform, och ökad flexibilitet på hörlurskåporna för att anpassa sig efter huvudformen och sitta bra timme efter timme.
Hörlurarna är fullt hopfällbara vilket gör dem kompakta och smidiga att förvara och ha med sig.


3,5 mm-uttag för musikdelning eller trådad uppspelning

I den ena hörlurskåpan finns ett 3,5 mm stereouttag där du kan dela med dig av din musik till en kompis! Koppla bara in ett par hörlurar till och din kompis lyssnar på samma musik som du! Perfekt när man sitter på till exempel tåg eller buss.

Ljuduttaget fungerar också som en backup om batteriet skulle ta slut i hörlurarna. Då kan du fortsätta lyssna på din musik via den medföljande ljudkabeln. Denna spiralkabel har även inbyggd mikrofon och fjärrkontroll för att styra musik och telefonsamtal.

En knapp styr allt

En guldfärgad knapp styr nästan alla funktioner på hörlurarna. En enkel knapptryckning svarar på samtal, dubbelklick avslutar eller avfärdar dem. Lyssnar du på musik så kommer en enkeltryckning spela/pausa en låt.För att byta spår trycker du knappen åt höger/vänster, och för att justera volymen trycker du knappen uppåt eller nedåt.

Marshall Marshall Major II BT - Black 04091378 Tänk dig Marshalls ikoniska rock-hörlurar, nu helt trådlösa! Major II BT har Bluetooth för sladdlös musiklyssning, med Marshalls karaktäristiska design och ljud. En knapp på kåpan låter dig styra både musiken och inkommande telefonsamtal. "Marshalls nya trådlösa lurar är bekväma och sitter bekvämt på huvudet, och de spelar fantastiskt länge på en laddning."Läs hela testet här Ikonisk Marshall-konstruktion Marshall har uppdaterat sin populära Major-lur i både ljudet och hållbarheten. Andra generationen har fått skräddarsydda drivelement som levererar djup bas och detaljrikare diskant med ett väldefinierat mellanregister. Major II har Marshalls välkända och ikoniska utseendet med ett slittåligt läderbeklätt huvudband och lätt rundade öronkåpor. Även om musiken du lyssnar på är hård, så är hörlurskuddarna mjuka och följsamma och vilar lätt på öronen. Marshall-ljud helt trådlöst Med Major II BT kan du njuta av din musik, levererad genom Marshalls rockiga högtalarmembran, helt utan sladdar. Tack vare Bluetooth kan du efter en enkel ihopparning med din smartphone lyssna på musik, se på film eller tala i telefon utan en sladd som är i vägen för dig.Det inbyggda batteriet ger dig över 30 timmars speltid, vilket är långt över standard. Två timmars laddning ger dig ungefär åtta timmars speltid ifall du har bråttom iväg. Skulle du mot förmodan få slut på batteri så kan du lyssna vidare med den medföljande ljudkabeln. Hopfällbar konstruktion Major II BT har ett vadderat huvudband och reglerbart gångjärn för bättre passform, och ökad flexibilitet på hörlurskåporna för att anpassa sig efter huvudformen och sitta bra timme efter timme.Hörlurarna är fullt hopfällbara vilket gör dem kompakta och smidiga att förvara och ha med sig. 3,5 mm-uttag för musikdelning eller trådad uppspelning I den ena hörlurskåpan finns ett 3,5 mm stereouttag där du kan dela med dig av din musik till en kompis! Koppla bara in ett par hörlurar till och din kompis lyssnar på samma musik som du! Perfekt när man sitter på till exempel tåg eller buss.Ljuduttaget fungerar också som en backup om batteriet skulle ta slut i hörlurarna. Då kan du fortsätta lyssna på din musik via den medföljande ljudkabeln. Denna spiralkabel har även inbyggd mikrofon och fjärrkontroll för att styra musik och telefonsamtal. En knapp styr allt En guldfärgad knapp styr nästan alla funktioner på hörlurarna. En enkel knapptryckning svarar på samtal, dubbelklick avslutar eller avfärdar dem. Lyssnar du på musik så kommer en enkeltryckning spela/pausa en låt.För att byta spår trycker du knappen åt höger/vänster, och för att justera volymen trycker du knappen uppåt eller nedåt. On-ear 4,2 21 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. On-ear