Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grym Marshall-hörlur med anpassningsbar ljudbild

Marshall Monitor

  Art.nr: 187275
  • Marshalls klassiska rock n' roll-ljud
  • Mikrofon och fjärrkontroll
  • FTF-system för anpassad musikstil
  • Ihopvikbara
  • Löstagbar spiralkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Varumärket Marshall föddes i England på 1960-talet i en musikaffär, när Jim Marshall ville skapa ett ljud som de lokala musikerna verkligen ville ha. Resultatet blev en gitarrförstärkare med tyngre och större ljud än de någonsin hört förut. Nu, femtio år senare, är fortfarande Marshall ett märke att räkna med som hör hemma ihop med rock n' roll lika mycket som elgitarren och trummorna. Hörluren MONITOR förkroppsligar allt som Marshall står för med ljud i studiokvalitet förpackat i tuff Marshall-design.

Utseende och komfort

Monitor är den första over-ear-hörluren från Marshall, som alltså sitter runtom örat och inte på. Det ger ett slutet och samlat ljud med bra ljudisolering utifrån så du kan koncentrera dig på musiken utan att bli störd av din omgivning. De mjuka öronkuddarna slutet tätt men sitter lätt mot huvudet för att vara bekväma även efter många timmar i studion, i hemmet, på stan eller var du befinner dig.

På utsidan av hörlurskåporna återfinns logotypen präglat i vitt, medan det svarta vinyllädret framkallar den äkta Marshall-andan från deras förstärkare. De gjutna metallgångjärnen och accenter i mässing är kronan på verket.

Välj ljudbild med FTF-systemet

Ljud är personligt. Med Monitors unika FTF-system kan du anpassa ljudet till hur du föredrar det. Tag loss de magnetiska öronkuddarna och välj om du vill ha med eller utan de löstagbara FTF-ljudfiltrena. Med filterna får du en mjukare och varmare ljudbild. Vill du  istället höra de där riktigt höga topparna och få ett klarare ljud tar du bort dem och sparar till en annan gång. Hur du vill ha ljudet bestämmer du själv! Monitor levereras med ljudfiltren monterade.

Välj sida på kabeln

Kabeln till Marshall Monitor är löstagbar med en 3,5 mm-kontakt i varje ända. Det finns uttag i båda hörlurskåporna, så du helt enkelt kan välja vilken sida du vill ha kablen på. I det tomma uttaget på andra sidan kan din kompis plugga in sina hörlurar så ni enkelt kan lyssna på samma musik, utan adaptrar eller extra sladdar!Kabeln är 120 cm lång, men har en spiraldel vilket gör att den kan sträckas ut till två meter. 

Ljud

Upplev kraften av liveuppträdande, med Monitors djupa bas, utökade toppar och naturliga, välbalanserade mellanregister. De skräddarsydda högtalarmembranen på 40 mm täcker hela frekvensområdet och har låg distorsion. Även vid höga ljudnivåer är ljudet kraftfullt och dynamiskt.

Ihopvikbara

För de stunder du inte har dina Monitor på huvudet, viker du ihop dem för kompakt förvaring och förvarar dem i den medföljande tygpåsen.

Fjärrkontroll och mikrofon

På sladden finns en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon så att du kan besvara och avsluta telefonsamtal utan att ens behöva plocka upp telefonen ur fickan. Du kan också byta spår samt pausa musiken med knappen på fjärrkontrollen.

Marshall Marshall Monitor 4090800 Varumärket Marshall föddes i England på 1960-talet i en musikaffär, när Jim Marshall ville skapa ett ljud som de lokala musikerna verkligen ville ha. Resultatet blev en gitarrförstärkare med tyngre och större ljud än de någonsin hört förut. Nu, femtio år senare, är fortfarande Marshall ett märke att räkna med som hör hemma ihop med rock n' roll lika mycket som elgitarren och trummorna. Hörluren MONITOR förkroppsligar allt som Marshall står för med ljud i studiokvalitet förpackat i tuff Marshall-design. Utseende och komfort Monitor är den första over-ear-hörluren från Marshall, som alltså sitter runtom örat och inte på. Det ger ett slutet och samlat ljud med bra ljudisolering utifrån så du kan koncentrera dig på musiken utan att bli störd av din omgivning. De mjuka öronkuddarna slutet tätt men sitter lätt mot huvudet för att vara bekväma även efter många timmar i studion, i hemmet, på stan eller var du befinner dig. På utsidan av hörlurskåporna återfinns logotypen präglat i vitt, medan det svarta vinyllädret framkallar den äkta Marshall-andan från deras förstärkare. De gjutna metallgångjärnen och accenter i mässing är kronan på verket. Välj ljudbild med FTF-systemet Ljud är personligt. Med Monitors unika FTF-system kan du anpassa ljudet till hur du föredrar det. Tag loss de magnetiska öronkuddarna och välj om du vill ha med eller utan de löstagbara FTF-ljudfiltrena. Med filterna får du en mjukare och varmare ljudbild. Vill du  istället höra de där riktigt höga topparna och få ett klarare ljud tar du bort dem och sparar till en annan gång. Hur du vill ha ljudet bestämmer du själv! Monitor levereras med ljudfiltren monterade. Välj sida på kabeln Kabeln till Marshall Monitor är löstagbar med en 3,5 mm-kontakt i varje ända. Det finns uttag i båda hörlurskåporna, så du helt enkelt kan välja vilken sida du vill ha kablen på. I det tomma uttaget på andra sidan kan din kompis plugga in sina hörlurar så ni enkelt kan lyssna på samma musik, utan adaptrar eller extra sladdar!Kabeln är 120 cm lång, men har en spiraldel vilket gör att den kan sträckas ut till två meter.  Ljud Upplev kraften av liveuppträdande, med Monitors djupa bas, utökade toppar och naturliga, välbalanserade mellanregister. De skräddarsydda högtalarmembranen på 40 mm täcker hela frekvensområdet och har låg distorsion. Även vid höga ljudnivåer är ljudet kraftfullt och dynamiskt. IhopvikbaraFör de stunder du inte har dina Monitor på huvudet, viker du ihop dem för kompakt förvaring och förvarar dem i den medföljande tygpåsen.Fjärrkontroll och mikrofonPå sladden finns en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon så att du kan besvara och avsluta telefonsamtal utan att ens behöva plocka upp telefonen ur fickan. Du kan också byta spår samt pausa musiken med knappen på fjärrkontrollen. On-ear 4,4 13 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. On-ear