Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lättviktshörlurar med förstärkt kabelanslutning

Philips SBCHL145/10

  Art.nr: 193316
  • Lättviktsdesign ger bekväm användning under långa lyssningssessioner
  • Förstärkt kabelanslutning för extra hållbarthet
  • 1,2 meter kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SBCHL145 är de perfekta vardagslurarna för dig som lever ett aktivt liv. Lättviktsdesign gör lurarna bekväma att bära under längre stunder samtidigt som de levererar ett klart ljud med fyllig basåtergivning.

30mm högtalarelement för bra ljudåtergivning

Ett 30 mm stort högtalarelement är litet nog för att vara bekvämt att bära samtidigt som det är stort nog att ge ett klart och kraftfullt ljud.

Optimerat basljud

Baskanalerna på Philips SBCHL145 släpper in luftrörelser för en djupare och fylligare basåtergivning.

Förstärkt kabelanslutning för extra hållbarhet

Smart design med en mjukplatsdel på öronsnäckan minimerar belastningen på kabel samtidigt som den skyddar anslutningen. Detta tillsammans minskar risken för skador som beror på att kabeln ständigt böjs.

Lättviktsdesign för bekvämt bärande

Dina nya hörlurar är byggda av ett tåligt lättviktsmaterial som inte bara gör dem lätta, de blir dessutom så bekväma att du kan lyssna längre utan att du tänker på att lurarna sitter över öronen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(15 st)
  • 6 m lång sladd
  • HiFi-och TV-underhållning
  • Volymkontroll på sladden

149:-

Philips Philips SBCHL145/10 SBCHL145/10 Philips SBCHL145 är de perfekta vardagslurarna för dig som lever ett aktivt liv. Lättviktsdesign gör lurarna bekväma att bära under längre stunder samtidigt som de levererar ett klart ljud med fyllig basåtergivning.30mm högtalarelement för bra ljudåtergivningEtt 30 mm stort högtalarelement är litet nog för att vara bekvämt att bära samtidigt som det är stort nog att ge ett klart och kraftfullt ljud.Optimerat basljudBaskanalerna på Philips SBCHL145 släpper in luftrörelser för en djupare och fylligare basåtergivning.Förstärkt kabelanslutning för extra hållbarhetSmart design med en mjukplatsdel på öronsnäckan minimerar belastningen på kabel samtidigt som den skyddar anslutningen. Detta tillsammans minskar risken för skador som beror på att kabeln ständigt böjs.Lättviktsdesign för bekvämt bärandeDina nya hörlurar är byggda av ett tåligt lättviktsmaterial som inte bara gör dem lätta, de blir dessutom så bekväma att du kan lyssna längre utan att du tänker på att lurarna sitter över öronen. On-ear 4 7 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. On-ear