Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisat reseheadset med Bluetooth!

Sennheiser MM 400-X

  Art.nr: 182589
  • Bäst i test!
  • Bluetooth
  • Inbyggd mikrofon
  • Kontroller på öronkåpan
  • Ihopvikbara

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sennheiser MM 400-X

MM 400-X Stereo Bluetooth®-headset ger dig CD-kvalitet på musik och telefonsamtal från din mobiltelefon som lämpar sig väl på resan. Headsetet kan anslutas trådlöst till alla Bluetooth-och apt-X ®-aktiverade enheter. Med en enda knapptryckning växlar du snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal. MM 400-X har en osynlig inbyggd mikrofon som ger utmärkt stereoljud och tydliga samtal var du än är. Med bluetooth slipper du krångla med sladdar, och räckvidden är upp till tio meter!

Fjärrkontroll på öronkåpan

På utsidan av ena öronkåpan har MM 400-X smarta knappar för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Du kan spela, pausa, byta spår och sköta volymen. Du växlar snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal med bara ett knapptryck. 

Batteri och laddning

Det medföljer ett uppladdningsbart batteri i MM 400-X som redan sitter i vid köp, så det är bara att plugga in laddaren direkt! Du laddar hörlurarna med den medföljande väggladdaren som har kontakter som passar både i Europa, USA, Storbritannien och Australien. Laddtid är tre timmar, vilket räcker till 10 timmars musiklyssning med bluetooth och samtalstid är hela 20 timmar. Skulle mot förmodan batterierna ta slut kan du ansluta den medföljande 3,5mm-kabeln i hörlurarna och din telefon/musikspelare och använda MM 400-X med sladd istället för bluetooth. På så sätt riskerar du aldrig bli strandsatt utan musik på dina resor!

Medföljande tillbehör

Sennheiser Sennheiser MM 400-X 504511 Sennheiser MM 400-X MM 400-X Stereo Bluetooth®-headset ger dig CD-kvalitet på musik och telefonsamtal från din mobiltelefon som lämpar sig väl på resan. Headsetet kan anslutas trådlöst till alla Bluetooth-och apt-X ®-aktiverade enheter. Med en enda knapptryckning växlar du snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal. MM 400-X har en osynlig inbyggd mikrofon som ger utmärkt stereoljud och tydliga samtal var du än är. Med bluetooth slipper du krångla med sladdar, och räckvidden är upp till tio meter! Fjärrkontroll på öronkåpan På utsidan av ena öronkåpan har MM 400-X smarta knappar för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Du kan spela, pausa, byta spår och sköta volymen. Du växlar snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal med bara ett knapptryck.  Batteri och laddning Det medföljer ett uppladdningsbart batteri i MM 400-X som redan sitter i vid köp, så det är bara att plugga in laddaren direkt! Du laddar hörlurarna med den medföljande väggladdaren som har kontakter som passar både i Europa, USA, Storbritannien och Australien. Laddtid är tre timmar, vilket räcker till 10 timmars musiklyssning med bluetooth och samtalstid är hela 20 timmar. Skulle mot förmodan batterierna ta slut kan du ansluta den medföljande 3,5mm-kabeln i hörlurarna och din telefon/musikspelare och använda MM 400-X med sladd istället för bluetooth. På så sätt riskerar du aldrig bli strandsatt utan musik på dina resor! Medföljande tillbehör On-ear 3,9 8 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. On-ear