Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lättviktshörlurar med prisad ljudkvalitet

Sennheiser PX 200 II

  Art.nr: 184791
 • "Bäst i test" av TestFakta
 • Ihopvikbara
 • Volymkontroll
 • Singelsidig sladd
 • Stålförstärkt huvudband

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sennheiser PX 200-II

PX 200-II från Sennheiser är en mini-hörlur med sluten, utanpåliggande konstruktion med låg vikt som ger dig utmärkt isolering så du kan njuta av din musik utan att störa eller bli störd av din omgivning. Mitt på kabeln finns en integrerad volymkontroll för ökad användbarhet och bekvämlighet.

En stålförstärkt huvudbygel försäkrar PX 200-II om en hög hållbarhet och de mjuka öronkuddarna av konstläder ger skön komfort. Sladden är enkelsidig för mindre trassel, och i mitten sitter en volymkontroll.
Hörlurarna är vikbara med en design som gör att öronkåporna kan vridas 90° och vikas mot huvudbandet. Hörlurarna låses i öppet och stängt läge och transporteras med fördel i den medföljande bärväskan.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(1 st)
 • Vinklingsbara öronkåpor
 • Kostnadsfri musikapp
 • Trasselfri kabel

399:-

Sennheiser Sennheiser PX 200 II 502817 Sennheiser PX 200-II PX 200-II från Sennheiser är en mini-hörlur med sluten, utanpåliggande konstruktion med låg vikt som ger dig utmärkt isolering så du kan njuta av din musik utan att störa eller bli störd av din omgivning. Mitt på kabeln finns en integrerad volymkontroll för ökad användbarhet och bekvämlighet. En stålförstärkt huvudbygel försäkrar PX 200-II om en hög hållbarhet och de mjuka öronkuddarna av konstläder ger skön komfort. Sladden är enkelsidig för mindre trassel, och i mitten sitter en volymkontroll. Hörlurarna är vikbara med en design som gör att öronkåporna kan vridas 90° och vikas mot huvudbandet. Hörlurarna låses i öppet och stängt läge och transporteras med fördel i den medföljande bärväskan. On-ear 5 3 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. On-ear