Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Urbanears Plattan - en storsäljande favorit

Urbanears PLATTAN Plus Denim Edition

  Art.nr: 186851
 • Designade i Stockholm
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Ihopvikbara
 • ZoundPlug

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Urbanears Plattan

Urbanears Plattan är en av de hetaste hörlurarna senaste året, designad och handgjorda för att vara en smartare version av den klassiska “over-ear-full-size-hörluren”. Med bättre ljud än konkurrenterna, stilren och färgglad design, skön passform och smarta funktioner som “zoundplug” har Urbanears Plattan blivit en storsäljare.

Plattan Plus Denim

Plattan Plus är en version av Plattan-hörluren med en Apple-certifierad mikrofon och fjärrkontroll, med en extra funktion; en volymkontroll! Här är den dessutom i en begränsad färgupplaga; denim. De har samma råa men sköna yta som dina favoritjeans, med accenter i mässing och indigofärgade tätningsringar. En blå tygklädd sladd som inte trasslar sig fullbordar dess look. Plattan Plus Denim är en exklusiv hörlur som inte säljs överallt, men som du nu kan köpa direkt från lagerhyllan!

ZoundPlug

Urbanears har satt in en riktigt fiffig funktion i Plattan, ZoundPlug! Det är en extra audio lineout under hörlurskåpan som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. ZoundPlug är så smart att de behöll funktionen även på storebrorsan Zinken.

Design och komfort

Plattan har en mjuk och skön huvudbygel som är reglerbar så att hörluren passar de flesta. Med ett par mjuka öronkuddar som sluter tätt är de bekväma att bära, även under längre stunder. Hörluren är ihopvikbar för en otroligt kompakt och smidig förvaring. Kabeln är klädd i väv för en trasselfri upplevelse och avslutas med en 3,5mm stereokontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner och portabla musikspelare.

Mikrofon och fjärrkontroll

Precis som alla hörlurar från Urbanears så har även Plattan utrustatas med mikrofon och fjärrkontroll som fungerar till de flesta smartphones av senare modell. Plattan PLUS har även en Apple-certifierad volymkontroll för iPrylar.

Teknisk information

 • Ställbar storlek och ihopvikbar
 • Diameter högtalare: 40 mm
 • Frekvens: 20-20 000 kHz
 • Impedance: 60 Ohm
 • Max effekt in: 40 mW
 • Känslighet: 115 dB
 • Kabellängd: 1.2 meter
 • Kontakt/stereoplugg: 3.5 mm
 • Mikrofon och fjärrkontroll med volymkontroll är kompatibel med iPhone, iPod och iPad.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Urbanears Urbanears PLATTAN Plus Denim Edition 112414 Urbanears PlattanUrbanears Plattan är en av de hetaste hörlurarna senaste året, designad och handgjorda för att vara en smartare version av den klassiska “over-ear-full-size-hörluren”. Med bättre ljud än konkurrenterna, stilren och färgglad design, skön passform och smarta funktioner som “zoundplug” har Urbanears Plattan blivit en storsäljare.Plattan Plus DenimPlattan Plus är en version av Plattan-hörluren med en Apple-certifierad mikrofon och fjärrkontroll, med en extra funktion; en volymkontroll! Här är den dessutom i en begränsad färgupplaga; denim. De har samma råa men sköna yta som dina favoritjeans, med accenter i mässing och indigofärgade tätningsringar. En blå tygklädd sladd som inte trasslar sig fullbordar dess look. Plattan Plus Denim är en exklusiv hörlur som inte säljs överallt, men som du nu kan köpa direkt från lagerhyllan!ZoundPlugUrbanears har satt in en riktigt fiffig funktion i Plattan, ZoundPlug! Det är en extra audio lineout under hörlurskåpan som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. ZoundPlug är så smart att de behöll funktionen även på storebrorsan Zinken.Design och komfortPlattan har en mjuk och skön huvudbygel som är reglerbar så att hörluren passar de flesta. Med ett par mjuka öronkuddar som sluter tätt är de bekväma att bära, även under längre stunder. Hörluren är ihopvikbar för en otroligt kompakt och smidig förvaring. Kabeln är klädd i väv för en trasselfri upplevelse och avslutas med en 3,5mm stereokontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner och portabla musikspelare.Mikrofon och fjärrkontrollPrecis som alla hörlurar från Urbanears så har även Plattan utrustatas med mikrofon och fjärrkontroll som fungerar till de flesta smartphones av senare modell. Plattan PLUS har även en Apple-certifierad volymkontroll för iPrylar.Teknisk information Ställbar storlek och ihopvikbar Diameter högtalare: 40 mm Frekvens: 20-20 000 kHz Impedance: 60 Ohm Max effekt in: 40 mW Känslighet: 115 dB Kabellängd: 1.2 meter Kontakt/stereoplugg: 3.5 mm Mikrofon och fjärrkontroll med volymkontroll är kompatibel med iPhone, iPod och iPad. On-ear 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. On-ear