Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd over-ear hörlur med aktiv brusreducering

Andersson CDH 3.1

  Art.nr: 192122
 • Aktiv brusreducering
 • Hög komfort och ljudkvalitet
 • Mikrofon och kontroll för samtal/musik
 • Hopvikbar design
 • Aktiv basförstärkning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson CDH 3.1 är de perfekta hörlurarna för dig som vill ha högkvalitativt ljud kombinerat med smarta funktioner och smidig design. Aktiv brusreducering, trådbunden mikrofon med fjärrkontroll och aktiv basförstärkning låter dig både njuta av din musik på bästa möjliga sätt samt ger dig möjlighet att använda lurarna som headset till de flesta moderna telefoner på marknaden.

Löstagbar anslutningskabel innebär att man själv kan välja kabellängd beroende på Flygplansadapterom man skall ha med sig hörlurarna ut på stan eller resan eller om man sitter och lyssnar på musik hemma i soffan. Till hörlurarna medföljer också både en flygplansadapter och en 6,3 mm stereoadapter för flexibel anslutning.

Aktiv brusreducering – perfekt för resan

För att slippa störas av yttre ljud är Andersson CDH 3.1 utrustad med aktiv brusreducering. Aktivera funktionen via knappen den högra av lurarna och dina nya hörlurar kommer dämpa störande ljud med upp till 15 dB – perfekt för dig som vill slappna av med din favoritmusik när du t.ex. åker tåg, buss eller flygplan. De fyra mikrofonerna tar bort upp till 95% av allt buller.

Perfekt passformPerfekt passform för många timmars skön underhållning

För att du skall kunna använda dina lurar så mycket som du själv önskar är det viktigt att även tänka på designen när man köper nya hörlurar. Andersson CDH 3.1 är utrustad med mjuka vadderade kuddar som sluter tätt runt öronen och stänger ute oönskade ljud. Tack vare justerbart huvudband och möjlighet att justera öronkuddarna för att sitta optimalt på öronen kan man njuta av musik under längre tider utan att ens tänka på att man har hörlurarna på huvudet.

Aktiv basförstärkning

Olika sorters musik kräver olika ljudbild och med dina nya Andersson-hörlurar kan man välja det aktiva basförstärkningsläget om man vill ha den där lilla extra basåtergivningen. Integrerad 5 W-förstärkare ger 10 dB extra basförstärkning när du behöver lite extra tryck i musikåtergivningen.

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Design med maximal finish

499:-

Andersson Andersson CDH 3.1 MHP1140 Andersson CDH 3.1 är de perfekta hörlurarna för dig som vill ha högkvalitativt ljud kombinerat med smarta funktioner och smidig design. Aktiv brusreducering, trådbunden mikrofon med fjärrkontroll och aktiv basförstärkning låter dig både njuta av din musik på bästa möjliga sätt samt ger dig möjlighet att använda lurarna som headset till de flesta moderna telefoner på marknaden.Löstagbar anslutningskabel innebär att man själv kan välja kabellängd beroende på om man skall ha med sig hörlurarna ut på stan eller resan eller om man sitter och lyssnar på musik hemma i soffan. Till hörlurarna medföljer också både en flygplansadapter och en 6,3 mm stereoadapter för flexibel anslutning.Aktiv brusreducering – perfekt för resanFör att slippa störas av yttre ljud är Andersson CDH 3.1 utrustad med aktiv brusreducering. Aktivera funktionen via knappen den högra av lurarna och dina nya hörlurar kommer dämpa störande ljud med upp till 15 dB – perfekt för dig som vill slappna av med din favoritmusik när du t.ex. åker tåg, buss eller flygplan. De fyra mikrofonerna tar bort upp till 95% av allt buller.Perfekt passformFör att du skall kunna använda dina lurar så mycket som du själv önskar är det viktigt att även tänka på designen när man köper nya hörlurar. Andersson CDH 3.1 är utrustad med mjuka vadderade kuddar som sluter tätt runt öronen och stänger ute oönskade ljud. Tack vare justerbart huvudband och möjlighet att justera öronkuddarna för att sitta optimalt på öronen kan man njuta av musik under längre tider utan att ens tänka på att man har hörlurarna på huvudet.Aktiv basförstärkningOlika sorters musik kräver olika ljudbild och med dina nya Andersson-hörlurar kan man välja det aktiva basförstärkningsläget om man vill ha den där lilla extra basåtergivningen. Integrerad 5 W-förstärkare ger 10 dB extra basförstärkning när du behöver lite extra tryck i musikåtergivningen. Over-ear 3,9 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear