Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörlurar med aktiv brusreducering med tre olika lägen

Audio Technica ATH-ANC9

  Art.nr: 174509
 • Stora högtalarmembran
 • Aktiv brusreducering
 • Bekväm passform
 • Fjärrkontroll och mikrofon
 • Skyddande väska medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hörlurar som använder en egen aktiv brusreducerande teknik för att ge en bekväm ljudupplevelse i områden med hög ljudnivå. Tack vare två små mikrofoner i var hörsnäcka plockar de upp omgivande ljud (såsom trafik, luft-hanteringssystem, etc.) och skapar en avbrytnings-signal som effektivt blockerar bruset.

HiFi-ljud och bekväm passform

ATH-ANC9 är utrustad med 40 mm stora membran och lyxig stoppning på pannbandet samt över öronkåporna. Du får ett kristallklart HiFi-ljud och kan njuta av din musik länge tack vare den bekväma passformen.

Flera nivåer av brusreducering

Utrustad med tre unika nivå-inställningar som erbjuder anpassad aktiv brusreducering baserat på buller i din miljö.

 • Nivå 1 - Idealisk för användning på flygplan, tåg och bussar gäller maximalt brusreducering till låga frekvenser.
 • Nivå 2 - Speciellt framtagen för användning i kontorsmiljö eller platser med mycket folk, inriktar sig på medelhöga frekvenser.
 • Nivå 3 - Bäst lämpad för användning i redan tysta miljöer som bibliotek, skapar en ren, lugn miljö perfekt för studier.

Kontroll och mikrofon

Med ATH-ANC9 får du en kabel med en inbyggd mikrofon och kontroll för att besvara inkommande samtal och styra din musik. Mikrofonen och kontrollen stöds av både iPhone/smartphone och surfplattor.

Titta även på

(20 st)
 • Trådlös anslutning med Bluetooth
 • Digital brusreducering
 • Öronkåpa med fjärrkontroll och mikrofon

1 990:-

Audio Technica Audio Technica ATH-ANC9 ATH-ANC9 Hörlurar som använder en egen aktiv brusreducerande teknik för att ge en bekväm ljudupplevelse i områden med hög ljudnivå. Tack vare två små mikrofoner i var hörsnäcka plockar de upp omgivande ljud (såsom trafik, luft-hanteringssystem, etc.) och skapar en avbrytnings-signal som effektivt blockerar bruset. HiFi-ljud och bekväm passform ATH-ANC9 är utrustad med 40 mm stora membran och lyxig stoppning på pannbandet samt över öronkåporna. Du får ett kristallklart HiFi-ljud och kan njuta av din musik länge tack vare den bekväma passformen. Flera nivåer av brusreducering Utrustad med tre unika nivå-inställningar som erbjuder anpassad aktiv brusreducering baserat på buller i din miljö. Nivå 1 - Idealisk för användning på flygplan, tåg och bussar gäller maximalt brusreducering till låga frekvenser.Nivå 2 - Speciellt framtagen för användning i kontorsmiljö eller platser med mycket folk, inriktar sig på medelhöga frekvenser.Nivå 3 - Bäst lämpad för användning i redan tysta miljöer som bibliotek, skapar en ren, lugn miljö perfekt för studier. Kontroll och mikrofon Med ATH-ANC9 får du en kabel med en inbyggd mikrofon och kontroll för att besvara inkommande samtal och styra din musik. Mikrofonen och kontrollen stöds av både iPhone/smartphone och surfplattor. Over-ear 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear