Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Studiohörlurar av hög kvalitet

Beats by Dr. Dre Pro (White)

  Art.nr: 176232
 • Klara höga toner och djup bas
 • Tåligt hölje och vadderat huvudband
 • DaisyChain med dubbla ljudportar
 • RemoteTalk-kabeln för musik och samtal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Beats Pro Over-Ear-hörlurarna är utformade för påfrestande användning i studion eller en nattklubb. Hörlurarna Beats Pro producerar utsökt ljudkvalitet, med djupa bastoner och ljud som täcker hela registret. Detta är möjligt eftersom det inte finns några förstärknings- eller bullerisolerande kretsar som lägger till andra frekvenser, färgar ljudet eller försämrar bastonerna.

Klara höga toner och djup bas

Beats Pro är gjorda av stål och aluminium, vilket ger dig en inre ljudplattform som är mer solid än de flesta. Det är därför du känner basen som genljuder djupt i bröstet när du spelar din musik.

Praktiskt taget oförstörbara

Ingen billig plast, inga fransiga kablar. Beats Pro-hörlurarna är tillverkade med en aluminiumram och täckta av öronkåpor med stoppat läder.

Verklig bullerdämpning

Det kraftigt vadderade, ledade öronkåporna ger en bullerdämpande effekt utan behov av strömbrytare eller batterier. Det är en riktig studiomonitorupplevelse i ett par hörlurar.

Detta hittar du i asken

 • Beats Pro hörlurar
 • 4,2 mm spiralkabel med 3,5 mm låsbar kontakt
 • ¼" audioadapter
 • Kabel med fjärrkontroll och mikrofon (funktioner kan variera)
 • Bärpåse
Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Pro (White) MH6Q2ZM/A Beats Pro Over-Ear-hörlurarna är utformade för påfrestande användning i studion eller en nattklubb. Hörlurarna Beats Pro producerar utsökt ljudkvalitet, med djupa bastoner och ljud som täcker hela registret. Detta är möjligt eftersom det inte finns några förstärknings- eller bullerisolerande kretsar som lägger till andra frekvenser, färgar ljudet eller försämrar bastonerna. Klara höga toner och djup bas Beats Pro är gjorda av stål och aluminium, vilket ger dig en inre ljudplattform som är mer solid än de flesta. Det är därför du känner basen som genljuder djupt i bröstet när du spelar din musik. Praktiskt taget oförstörbara Ingen billig plast, inga fransiga kablar. Beats Pro-hörlurarna är tillverkade med en aluminiumram och täckta av öronkåpor med stoppat läder. Verklig bullerdämpning Det kraftigt vadderade, ledade öronkåporna ger en bullerdämpande effekt utan behov av strömbrytare eller batterier. Det är en riktig studiomonitorupplevelse i ett par hörlurar. Detta hittar du i asken Beats Pro hörlurar4,2 mm spiralkabel med 3,5 mm låsbar kontakt¼" audioadapterKabel med fjärrkontroll och mikrofon (funktioner kan variera)Bärpåse Over-ear 4,7 3 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear