Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Beats Studio Wireless. Upplev musiken, slipp kablarna.

Beats by Dr. Dre Studio Wireless™ - Matte Black

  Art.nr: 200050
  • Tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling)
  • Det ikoniska Beats-soundet
  • 12 timmars laddningsbart batteri
  • Svara på handsfree-samtal med den inbyggda mikrofonen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Beats Studio Wireless har tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling), ett laddningsbart batteri – och är utan kabel. Svara i telefonen, hoppa över låtar och justera ljudvolymen direkt från hörlurarna. Med Bluetooth®-förbindelsen kan du lyssna på musik trådlöst i upp till 12 timmar, och upp till 20 timmar om hörlurarna är anslutna till en ljudenhet. Beats Studio Wireless-hörlurarna har all den energi och kraft som förknippas med Beats fast med ännu större frihet.

Ta musiken med dig

Du behöver aldrig mer känna dig bunden. Med hörlurarnas Bluetooth®-funktion kan du röra dig fritt och samtidigt lyssna på musik på upp till 10 meters avstånd. Svara i telefonen, hoppa över låtar och justera ljudvolymen direkt från hörlurarna.

Känn musiken

Ta konserten med dig. Beats Acoustic Engine gör dina musikupplevelser personliga och äkta. Beats välkända DSP-programvara är utformad för att ge exakt den känslomässiga upplevelse som flera av musikbranschens största producenter inom rock, pop, hiphop, R&B och elektronisk musik vill att du ska få. 

Stäng av ljudet omkring dig

Dämpa bullret på pendeltåget eller stäng ute dina grannars gräl med tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling). När du lyssnar på musik skapar ANC automatiskt rätt balans mellan din musik och ljud från omgivningen. Om du vill använda hörlurarna för att bara stänga ute buller utifrån kan du använda läget ”endast ANC” som automatiskt ökar bullerreduceringens nivå, för en tyst värld.

Vilka batterier?

När batterier dör så dör även stämningen direkt. Beats Studio Wireless levereras med ett laddningsbart batteri som räcker i 12 timmar i trådlöst läge och i 20 timmar om de är inkopplade. Tack vare laddningsmätaren vet du alltid hur mycket batteri du har kvar. Glöm specialadaptrar – du kan ladda Beats Studio Wireless via mikro-USB praktiskt taget var som helst.

Lätta, kraftfulla och bekväma

Vi utformade hörlurarna som en vacker sportbil. De är strömlinjeformade med snabba linjer, släta ytor och utan synliga skruvar. Lätta men ändå tåliga och flexibla, med ett bekvämare huvudband. Med mjuka öronkåpor och en ergonomisk konstruktion som ger en optimal passform för alla huvudformer kan du hålla din musik helt för dig själv.

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Studio Wireless™ - Matte Black MHAJ2ZM/B Beats Studio Wireless har tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling), ett laddningsbart batteri – och är utan kabel. Svara i telefonen, hoppa över låtar och justera ljudvolymen direkt från hörlurarna. Med Bluetooth®-förbindelsen kan du lyssna på musik trådlöst i upp till 12 timmar, och upp till 20 timmar om hörlurarna är anslutna till en ljudenhet. Beats Studio Wireless-hörlurarna har all den energi och kraft som förknippas med Beats fast med ännu större frihet. Ta musiken med dig Du behöver aldrig mer känna dig bunden. Med hörlurarnas Bluetooth®-funktion kan du röra dig fritt och samtidigt lyssna på musik på upp till 10 meters avstånd. Svara i telefonen, hoppa över låtar och justera ljudvolymen direkt från hörlurarna. Känn musiken Ta konserten med dig. Beats Acoustic Engine gör dina musikupplevelser personliga och äkta. Beats välkända DSP-programvara är utformad för att ge exakt den känslomässiga upplevelse som flera av musikbranschens största producenter inom rock, pop, hiphop, R&B och elektronisk musik vill att du ska få. Stäng av ljudet omkring dig Dämpa bullret på pendeltåget eller stäng ute dina grannars gräl med tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling). När du lyssnar på musik skapar ANC automatiskt rätt balans mellan din musik och ljud från omgivningen. Om du vill använda hörlurarna för att bara stänga ute buller utifrån kan du använda läget ”endast ANC” som automatiskt ökar bullerreduceringens nivå, för en tyst värld. Vilka batterier? När batterier dör så dör även stämningen direkt. Beats Studio Wireless levereras med ett laddningsbart batteri som räcker i 12 timmar i trådlöst läge och i 20 timmar om de är inkopplade. Tack vare laddningsmätaren vet du alltid hur mycket batteri du har kvar. Glöm specialadaptrar – du kan ladda Beats Studio Wireless via mikro-USB praktiskt taget var som helst. Lätta, kraftfulla och bekväma Vi utformade hörlurarna som en vacker sportbil. De är strömlinjeformade med snabba linjer, släta ytor och utan synliga skruvar. Lätta men ändå tåliga och flexibla, med ett bekvämare huvudband. Med mjuka öronkåpor och en ergonomisk konstruktion som ger en optimal passform för alla huvudformer kan du hålla din musik helt för dig själv. Over-ear 2590 SEK 2590 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Over-ear