Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlösa hörlurar med imponerande brusreducering

Bose QuietComfort 35 Wireless Black

  Art.nr: 234555
 • Fylligt och klart ljud
 • Bluetooth och NFC
 • 20 timmars batteritid
 • Dubbla mikrofoner
 • Kvalitetsmaterial

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Så fort du slår på QuietComfort 35 Wireless försvinner ljudet omkring dig. Dina favoritsånger når nya höjder, med ett så fylligt och klart ljud att det kan kännas som att du hör dem för första gången. Det är magiskt för öronen – men det är inte magi som ligger bakom. Det är det exakta arrangemanget av mikrofoner på insidan och utsidan av hörlurarna.

Det är den patenterade elektroniken som ständigt mäter, jämför och reagerar på brus runtomkring. Och det är elektroniken som skickar en likvärdig och motsatt signal till hörlurarnas högtalare för att stänga ute allt brus. Allt för att du ska kunna njuta av musiken du gillar, eller tystnaden du behöver.

Fylligt och klart ljud - helt trådlöst

Gör dig fri från sladdar och anslut till dina enheter med Bluetooth® och NFC-ihopparning. Med volymoptimerad EQ får du balanserat ljud, oavsett volym, samtidigt som ett brusavvisande system med dubbla mikrofoner ger ett klart samtalsljud även vid blåst och buller.

Lång batteritid

Det sägs att trådlösa hörlurar har sämre batteritid. Det har Bose ändrat på. Hur? Genom att anpassa storleken och formen på deras litiumjonbatteri för att ta vara på utrymmet i öronkåpan – allt utan att kompromissa med passform eller komfort. Du kan nu använda hörlurarna trådlöst i upp till 20 timmar, vilket är riktigt länge för trådlösa hörlurar. Dessutom kan de användas i 40 timmar med kabel.

Tystnaden blir tystare

Det elektroniska brusgolvet är en fråga som Bose jobbar mycket med. Hörlurarnas brusgolv är det mjuka väsande ljud som kan höras om de används där det är tyst. Eftersom bruset är mätbart finjusterades elektroniken i QC35-hörlurarna tills det nästan inte gick att detektera längre.

Kvalitetsmaterial

Material är viktiga. Därför är QC35-huvudbågen inte bara mjuk utan riktigt lyxig. Den är inlindad i Alcantara® – ett mjukt material som används av prestigefyllda internationella företag i bl.a. yachter och exklusiva bilar – och ger en behaglig känsla hela dagen. Öronkuddarna är tillverkade i syntetiskt proteinläder och innehåller en silikonsnäcka för passiv brusreducering.

Lätta och slitstarka

Det finns en föreställning om att lätta hörlurar är gjorda i plast och lätt går sönder. Så vi använder inte plast. Vi använder glasfylld nylon som ger en lätt känsla men hög hållbarhet. Hörlurarna har också slitstarka detaljer. Rostfritt stål används för huvudbågens fjäder och svängtappar så att hörlurarna kan användas varje dag utan att slitas ut.

Enkel styrning

Nu är det lätt som en plätt att ansluta till Bluetooth-enheter och växla mellan dem – till exempel från en iPad till en iPhone – när någon ringer. Den kostnadsfria Bose Connect-appen hanterar alla anslutningar med ett intuitivt användargränssnitt. När hörlurarna anslutits till flera olika enheter växlar de automatiskt mellan dem när du vill. Du kan även göra mycket annat matnyttigt i appen: uppdatera program, läsa produkttips och justera olika inställningar.

Bose Connect-appen finns tillgänglig för både Apple- och Android-enheter. FAQ

Vad är det för skillnad mellan QuietComfort 35 trådlösa hörlurar och QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling-hörlurar?
Bose QuietComfort 35-hörlurar har samma oöverträffade kombination av lovordad brusreduceringsteknik, ljudprestanda och bekväm passform som QuietComfort 25-hörlurarna. Men QuietComfort 35-hörlurarna har också trådlös Bluetooth-funktion, liksom funktioner som ett system med dubbla mikrofoner, röstanvisningar, intuitiva reglage och en batteritid på 20 timmar. De har också volymoptimerad EQ, som ger ljud av Bose-kvalitet oavsett volym.

Vad är NFC?
NFC (närfältskommunikation) är en trådlös kortdistansteknik som gör att två NFC-aktiverade enheter kan kommunicera med varandra på nära avstånd, vanligtvis under 10 cm. För QuietComfort 35-hörlurarna används NFC för att underlätta ihopparning via Bluetooth. När en NFC-aktiverad enhet, t.ex. en smarttelefon, placeras nära hörlurarnas högra öronkåpa paras de ihop med enheten via Bluetooth. Placera enheten i närheten av hörluren en andra gång för att avsluta parkopplingen.

Kan man ta samtal med QuietComfort 35 trådlösa hörlurar?
Ja. QuietComfort 35-hörlurarna har ett system med dubbla mikrofoner så att du kan använda dem under samtal när de är anslutna till en smarttelefon som stödjer Bluetooth HFP (hands-freeprofil). Förutom traditionella samtal fungerar hörlurarna med många appar som använder VoIP (Voice over Internet Protocol), som Skype eller Facetime. Systemet med dubbla mikrofoner avvisar vind och bakgrundsljud så att du får en enastående upplevelse när du lyssnar, medan sidotonstekniken gör att du hör din egen röst så att den låter naturlig när du talar vid ett samtal.

Hur parar jag ihop QuietComfort 35 trådlösa hörlurar med en mobil enhet?
Om du har en telefon med NFC-funktion sätter du bara på hörlurarna genom att föra strömbrytaren till mellanläget. Sedan knackar du telefonens baksida mot den högra öronkåpans framsida där NFC-logotypen sitter och följer anvisningen för att godkänna anslutningen. Om du inte har en telefon med NFC-funktion kontrollerar du att hörlurarna är på genom att föra strömbrytaren till mellanläget. Tryck sedan på strömbrytaren till Bluetooth-ikonen tills Bluetooth-lampan blinkar blått eller tills det röststyrda användargränssnittet ger ytterligare anvisningar. Följ anvisningarna i smarttelefonens Bluetooth-meny för att ansluta hörlurarna.

Kan QuietComfort 35 trådlösa hörlurar vara anslutna till två mobila enheter samtidigt?
Ja. Tack vare flerpunktsteknik kan de trådlösa QC35-hörlurarna anslutas till två enheter samtidigt, till exempel en iPad och en smarttelefon. Om telefonen ringer medan du tittar på en film på en ansluten iPad, kommer hörlurarna automatiskt att pausa videon medan kunden besvarar samtalet. När samtalet är slut växlar hörlurarna tillbaka till filmen på iPad-enheten. Obs! Ljudet kan bara streamas från en enhet i taget.

Vilken räckvidd har QuietComfort 35 trådlösa hörlurar?
QuietComfort 35-hörlurarna har en räckvidd på 10 meter från källenheten, vilket oftast omfattar det rum du befinner dig i och rummet bredvid. Räckvidden kan minska av fysiska hinder, som väggar och dörrar, eller av störningar från andra elektroniska enheter. Gå i så fall bort en bit från den trådlösa routern eller mikrovågsugnen och se till att hörlurarna är närmare Bluetooth-enheten.

Hur laddar jag QuietComfort 35 trådlösa hörlurar?
Det går att ladda QuietComfort 35-hörlurarna med USB-kabeln som ingår i förpackningen genom att ansluta dem till en USB-port på en dator eller via en väggladdare (säljs separat). Vänta i upp till 2,25 timmar tills hörlurarna är fulladdade. När de är fulladdade lyser batteriets indikatorlampa grönt.

Hur länge förblir batteriet laddat?
QuietComfort 35-hörlurarna har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri som räcker i upp till 20 timmar när hörlurarna används trådlöst och upp till 40 timmar med kabel.

Går det att lyssna på musik även när batteriet tar slut?
Ja. Med de här hörlurarna kan användaren fortsätta att lyssna på källan även om batteriet är urladdat. Men utan en strömkälla kan varken aktiv brusreducering eller Active EQ användas.

Kan jag ladda QuietComfort 35 trådlösa hörlurar via en dator?
Ja. QuietComfort 35-hörlurarna har en USB-kabel som kan användas för att ladda hörlurarna via en dator. Tänk på att datorn måste vara på och aktiverad för att det ska gå att ladda via USB.

Vad är knapparna på baksidan av höger hörlur till för?
Den större knappen i mitten kallas flerfunktionsknappen. Den används till att spela/pausa och annan spårstyrning för video och musik, besvara och avsluta samtal samt för röstkommandon med t.ex. Siri eller röstuppringning. På vardera sidan av flerfunktionsknappen sitter plus/minus-knapparna för volym. Med dem kan du enkelt ställa in volymen genom att trycka uppåt eller nedåt.

Klicka här för att läsa mer om produkten 

Titta även på

(0 st)
 • Brusreducering i världsklass
 • Bluetooth® och NFC-ihop-parning med röstanvisningar
 • Tre brusreduceringsnivåer

3 990:-

Bose Bose QuietComfort 35 Wireless Black 759944-0010 Så fort du slår på QuietComfort 35 Wireless försvinner ljudet omkring dig. Dina favoritsånger når nya höjder, med ett så fylligt och klart ljud att det kan kännas som att du hör dem för första gången. Det är magiskt för öronen – men det är inte magi som ligger bakom. Det är det exakta arrangemanget av mikrofoner på insidan och utsidan av hörlurarna. Det är den patenterade elektroniken som ständigt mäter, jämför och reagerar på brus runtomkring. Och det är elektroniken som skickar en likvärdig och motsatt signal till hörlurarnas högtalare för att stänga ute allt brus. Allt för att du ska kunna njuta av musiken du gillar, eller tystnaden du behöver. Fylligt och klart ljud - helt trådlöst Gör dig fri från sladdar och anslut till dina enheter med Bluetooth® och NFC-ihopparning. Med volymoptimerad EQ får du balanserat ljud, oavsett volym, samtidigt som ett brusavvisande system med dubbla mikrofoner ger ett klart samtalsljud även vid blåst och buller. Lång batteritid Det sägs att trådlösa hörlurar har sämre batteritid. Det har Bose ändrat på. Hur? Genom att anpassa storleken och formen på deras litiumjonbatteri för att ta vara på utrymmet i öronkåpan – allt utan att kompromissa med passform eller komfort. Du kan nu använda hörlurarna trådlöst i upp till 20 timmar, vilket är riktigt länge för trådlösa hörlurar. Dessutom kan de användas i 40 timmar med kabel. Tystnaden blir tystare Det elektroniska brusgolvet är en fråga som Bose jobbar mycket med. Hörlurarnas brusgolv är det mjuka väsande ljud som kan höras om de används där det är tyst. Eftersom bruset är mätbart finjusterades elektroniken i QC35-hörlurarna tills det nästan inte gick att detektera längre. Kvalitetsmaterial Material är viktiga. Därför är QC35-huvudbågen inte bara mjuk utan riktigt lyxig. Den är inlindad i Alcantara® – ett mjukt material som används av prestigefyllda internationella företag i bl.a. yachter och exklusiva bilar – och ger en behaglig känsla hela dagen. Öronkuddarna är tillverkade i syntetiskt proteinläder och innehåller en silikonsnäcka för passiv brusreducering. Lätta och slitstarka Det finns en föreställning om att lätta hörlurar är gjorda i plast och lätt går sönder. Så vi använder inte plast. Vi använder glasfylld nylon som ger en lätt känsla men hög hållbarhet. Hörlurarna har också slitstarka detaljer. Rostfritt stål används för huvudbågens fjäder och svängtappar så att hörlurarna kan användas varje dag utan att slitas ut. Enkel styrning Nu är det lätt som en plätt att ansluta till Bluetooth-enheter och växla mellan dem – till exempel från en iPad till en iPhone – när någon ringer. Den kostnadsfria Bose Connect-appen hanterar alla anslutningar med ett intuitivt användargränssnitt. När hörlurarna anslutits till flera olika enheter växlar de automatiskt mellan dem när du vill. Du kan även göra mycket annat matnyttigt i appen: uppdatera program, läsa produkttips och justera olika inställningar.Bose Connect-appen finns tillgänglig för både Apple- och Android-enheter.  FAQ Vad är det för skillnad mellan QuietComfort 35 trådlösa hörlurar och QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling-hörlurar?Bose QuietComfort 35-hörlurar har samma oöverträffade kombination av lovordad brusreduceringsteknik, ljudprestanda och bekväm passform som QuietComfort 25-hörlurarna. Men QuietComfort 35-hörlurarna har också trådlös Bluetooth-funktion, liksom funktioner som ett system med dubbla mikrofoner, röstanvisningar, intuitiva reglage och en batteritid på 20 timmar. De har också volymoptimerad EQ, som ger ljud av Bose-kvalitet oavsett volym. Vad är NFC?NFC (närfältskommunikation) är en trådlös kortdistansteknik som gör att två NFC-aktiverade enheter kan kommunicera med varandra på nära avstånd, vanligtvis under 10 cm. För QuietComfort 35-hörlurarna används NFC för att underlätta ihopparning via Bluetooth. När en NFC-aktiverad enhet, t.ex. en smarttelefon, placeras nära hörlurarnas högra öronkåpa paras de ihop med enheten via Bluetooth. Placera enheten i närheten av hörluren en andra gång för att avsluta parkopplingen. Kan man ta samtal med QuietComfort 35 trådlösa hörlurar?Ja. QuietComfort 35-hörlurarna har ett system med dubbla mikrofoner så att du kan använda dem under samtal när de är anslutna till en smarttelefon som stödjer Bluetooth HFP (hands-freeprofil). Förutom traditionella samtal fungerar hörlurarna med många appar som använder VoIP (Voice over Internet Protocol), som Skype eller Facetime. Systemet med dubbla mikrofoner avvisar vind och bakgrundsljud så att du får en enastående upplevelse när du lyssnar, medan sidotonstekniken gör att du hör din egen röst så att den låter naturlig när du talar vid ett samtal. Hur parar jag ihop QuietComfort 35 trådlösa hörlurar med en mobil enhet?Om du har en telefon med NFC-funktion sätter du bara på hörlurarna genom att föra strömbrytaren till mellanläget. Sedan knackar du telefonens baksida mot den högra öronkåpans framsida där NFC-logotypen sitter och följer anvisningen för att godkänna anslutningen. Om du inte har en telefon med NFC-funktion kontrollerar du att hörlurarna är på genom att föra strömbrytaren till mellanläget. Tryck sedan på strömbrytaren till Bluetooth-ikonen tills Bluetooth-lampan blinkar blått eller tills det röststyrda användargränssnittet ger ytterligare anvisningar. Följ anvisningarna i smarttelefonens Bluetooth-meny för att ansluta hörlurarna. Kan QuietComfort 35 trådlösa hörlurar vara anslutna till två mobila enheter samtidigt?Ja. Tack vare flerpunktsteknik kan de trådlösa QC35-hörlurarna anslutas till två enheter samtidigt, till exempel en iPad och en smarttelefon. Om telefonen ringer medan du tittar på en film på en ansluten iPad, kommer hörlurarna automatiskt att pausa videon medan kunden besvarar samtalet. När samtalet är slut växlar hörlurarna tillbaka till filmen på iPad-enheten. Obs! Ljudet kan bara streamas från en enhet i taget. Vilken räckvidd har QuietComfort 35 trådlösa hörlurar?QuietComfort 35-hörlurarna har en räckvidd på 10 meter från källenheten, vilket oftast omfattar det rum du befinner dig i och rummet bredvid. Räckvidden kan minska av fysiska hinder, som väggar och dörrar, eller av störningar från andra elektroniska enheter. Gå i så fall bort en bit från den trådlösa routern eller mikrovågsugnen och se till att hörlurarna är närmare Bluetooth-enheten. Hur laddar jag QuietComfort 35 trådlösa hörlurar?Det går att ladda QuietComfort 35-hörlurarna med USB-kabeln som ingår i förpackningen genom att ansluta dem till en USB-port på en dator eller via en väggladdare (säljs separat). Vänta i upp till 2,25 timmar tills hörlurarna är fulladdade. När de är fulladdade lyser batteriets indikatorlampa grönt. Hur länge förblir batteriet laddat?QuietComfort 35-hörlurarna har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri som räcker i upp till 20 timmar när hörlurarna används trådlöst och upp till 40 timmar med kabel. Går det att lyssna på musik även när batteriet tar slut?Ja. Med de här hörlurarna kan användaren fortsätta att lyssna på källan även om batteriet är urladdat. Men utan en strömkälla kan varken aktiv brusreducering eller Active EQ användas. Kan jag ladda QuietComfort 35 trådlösa hörlurar via en dator?Ja. QuietComfort 35-hörlurarna har en USB-kabel som kan användas för att ladda hörlurarna via en dator. Tänk på att datorn måste vara på och aktiverad för att det ska gå att ladda via USB. Vad är knapparna på baksidan av höger hörlur till för?Den större knappen i mitten kallas flerfunktionsknappen. Den används till att spela/pausa och annan spårstyrning för video och musik, besvara och avsluta samtal samt för röstkommandon med t.ex. Siri eller röstuppringning. På vardera sidan av flerfunktionsknappen sitter plus/minus-knapparna för volym. Med dem kan du enkelt ställa in volymen genom att trycka uppåt eller nedåt. Klicka här för att läsa mer om produkten  Over-ear 4,2 4 3690 SEK 3690 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear